Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους!

Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Όπως τόνισε ο Αθλητικός Διευθυντής των Καταλανών, ο Σάρας θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, με τον ίδιο να έχει προτείνει εδώ και καιρό τη μείωση των απολαβών του.

Αναλυτικά οι δηλώσει του:

«Τώρα πρέπει να κάνουμε κάποιες τροποποιήσεις και αν το έργο είναι καλό, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλό, θα τον ενημερώσουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσει την επόμενη χρονιά με την Μπαρτσελόνα.

Καταλαβαίνει τέλεια τον σύλλογο. Όπως όλοι γνωρίζουν, θα υπάρξουν μειώσεις σε όλα τα τμήματα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Και θα το πετύχουμε.

Του χρόνου θα επιστρέψουμε, χωρίς αμφιβολία. Θα το φροντίσω. Πολύ χαρούμενος με το πώς τελειώσαμε, αλλά ήδη δουλεύουμε πολύ σκληρά την επόμενη σεζόν».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X