Τεράστια κίνηση της ΑΕΚ - Απέκτησε την κορυφαία Κουβανή Κεντρική, Λισέτ Μπλάνκο!

Τεράστια κίνηση της ΑΕΚ - Απέκτησε την κορυφαία Κουβανή Κεντρική, Λισέτ Μπλάνκο!
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου κατάφερε να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» την κορυφαία Κεντρική του φετινού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη μεγάλη «βόμβα» …έσκασε στην ΑΕΚ η οποία έκανε δική της την Κουβανή Κεντρική, Λισέτ Μπλάνκο.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με την αθλήτρια και κατάφερε τελικά να την ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας με την κορυφαία Κεντρική του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς η αθλήτρια είχε προτάσεις από Ιταλία και Ισραήλ ωστόσο η ανεβασμένη πρόταση της ΑΕΚ την έκανε να πει το μεγάλο «ναι». Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής με την κίνηση αυτή όχι απλά «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο το κενό της Κουλίκοβα αλλά ανέβασε κι άλλο τον πήχη δείχνοντας για μια ακόμη φορά τις προθέσεις της για να στηρίξει έμπρακτα το τμήμα στην πορεία πρωταθλητισμού. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της αθλήτριας η οποία υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Η Κουβανή κεντρική είναι γεννημένη στις 6-12-1998 με ύψος 1.92. Ξεκίνησε την καριέρα της από την Ματανζάς στην Κούβα, για να ακολουθήσουν η Βολερό (Ελβετία), Λε Κανέ Βολερό (Γαλλία) και η UYBA Μπούστο Αρσίτσιο (Ιταλία).

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Liset Herrera Blanco. Η κεντρική αθλήτρια, ύψους 1,92 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η 24χρονη αθλήτρια (06/12/1998) είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κούβας, έχοντας περάσει από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα της από την κουβανική Matanzas το 2014, ενώ το 2017 μετέβη στην Ελβετία για λογαριασμό της Volero Zurich, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ). Εκείνη τη σεζόν αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ, το CEV Champions League.

Την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στη Γαλλία, προκειμένου να παίξει στην Volero Le Cannet, όπου έμεινε για δύο σεζόν. Το 2020 πήγε στην Ιταλία, ώστε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Unet E-Work Busto Arsizio, με την οποία έφθασε ως τα ημιτελικά του CEV Champions League. Κι εκεί έμεινε για δύο σεζόν, ώσπου να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειώσουμε πως αναδείχτηκε η καλύτερη κεντρική του περσινού πρωταθλήματος, ούσα και στην καλύτερη 7άδα, σύμφωνα με την Ομοσπονδία.

Liset, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X