Υπάρχει και ο Σον έριξε άκυρο στην Αλ Ιτιχάντ: «Τα λεφτά δεν έχουν τόση σημασία για εμένα»

Υπάρχει και ο Σον έριξε άκυρο στην Αλ Ιτιχάντ: «Τα λεφτά δεν έχουν τόση σημασία για εμένα»
Photo Credits: INTIME

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία ο Σον Χέουνγκ Μιν, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνει στην Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από την Τότεναμ για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, έβαλε ο Σον Χέουνγκ Μιν!

Σύμφωνα με το ESPN, ο 30χρονος Κορεάτης μεσοεπιθετικός προσεγγίστηκε από ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ (του Καρίμ Μπενζεμά και του για λίγο προπονητή του στην Τότεναμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο), οι οποίοι ετοίμαζαν πρόταση 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Σον με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να πάει στη Σαουδική Αραβία, αιτιολογώντας την απόφασή του με το ότι τα λεφτά δεν είναι τόσο σημαντικά για εκείνον, όσο το να αγωνίζεται με την Τότεναμ στο πρωτάθλημα της Premier League.

«Έχω πολλά ακόμα να κάνω στην Premier League. Τα λεφτά δεν έχουν τόση σημασία για εμένα τώρα, όση έχει η υπερηφάνεια του να παίζω ποδόσφαιρο και το να αγωνίζομαι στο αγαπημένο μου πρωτάθλημα. Θέλω να παίξω περισσότερο για την Τότεναμ», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας την Αλ Ιτιχάντ στα… κρύα του λουτρού.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν σκόραρε 14 φορές σε 47 εμφανίσεις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X