Πολ: «Έμαθα από το γιο μου για την ανταλλαγή»

Πολ: «Έμαθα από το γιο μου για την ανταλλαγή»
Photo Credits: INTIME

Ο Κρις Πολ είπε ότι έμεινε «έκπληκτος» από την αναφερόμενη ανταλλαγή που τον έστειλε από τους Φοίνιξ Σανς στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρις Πολ είπε ότι έμεινε «έκπληκτος» από την αναφερόμενη ανταλλαγή που τον έστειλε από τους Φοίνιξ Σανς στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, λέγοντας στους New York Times σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα ότι έμαθε για τα νέα από μήνυμα του 14χρονου γιού του..
Ο Πολ υπονόησε επίσης ότι ο Αϊζέια Τόμας, ο πρώην θρύλος των Ντιτρόιτ Πίστονς που είναι καλός φίλος με τον νέο ιδιοκτήτη των Σανς, Ματ Ισμπια, συμμετείχε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

«Είναι απλά δύσκολο», είπε ο Πολ στους New York Times. «Είναι δύσκολο, αλλά και μέρος της δουλειάς. Τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου χρωστάει κανείς τίποτα. Όσο καλή σχέση και να έχεις με κάποιον, καταλαβαίνεις ότι είναι δουλειά και δεν σου χρωστάει κανείς τίποτα και έτσι πρέπει να είναι. Όταν όμως το έμαθα από μήνυμα του γιου μου, κατάλαβα ότι ο Ματ και ο Αϊζέια ήθελαν να ακολουθήσουν μία διαφορετική κατεύθυνση».

Στην πρώτη του συνέντευξη ως ιδιοκτήτης των Σανς τον Φεβρουάριο, ο Ίσμπια είπε ότι η ομάδα δεν είχε σχέδια να προσλάβει τον Τόμας, αλλά δεν απέκλεισε έναν ρόλο για αυτόν στο μέλλον.

Τα νέα για την ανταλλαγή που θα έστελνε τον Μπράντλεϊ Μπιλ στους Σανς σε αντάλλαγμα για τον Πολ και τον Λάντρυ Σάμετ, κυκλοφόρησαν την Κυριακή. Οι Ουίζαρντς από την πλευρά τους προσπαθούν να βρουν ομάδα για τον Πολ, ανέφερε ο Έντριαν Βονιαρόφσκι του ESPN. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η Ουάσιγκτον και ο Πολ να συμφωνήσουν σε εξαγορά συμβολαίου, επιτρέποντάς στον τελεταίο να γίνει free agent, ανέφεραν πηγές.

«Δεν ξέρω», είπε ο Πολ για το τι θα ήθελε να συμβεί στη συνέχεια. «Πραγματικά δεν είχα αρκετό χρόνο να το επεξεργαστώ ακόμα. Γιατί αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν δεν επηρεάζουν μόνο εμένα».

Ο Πολ εντάχθηκε στους Σανς πριν από τη σεζόν 2020/21 και βοήθησε την ομάδα στο να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε NBA Finals μετά από 27 χρόνια. Είχε μέσο όρο 13,9 πόντους, 8,9 ασίστ, 4,3 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα σε 59 αγώνες για τους Σανς την περασμένη σεζόν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X