«Κοντά στην Άτλας ο Ματέο Γκαρσία»

«Κοντά στην Άτλας ο Ματέο Γκαρσία»
Photo Credits: INTIME

Στην Άτλας του Μεξικού οδεύει ο Ματέο Γκαρσία καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από τον Τύπο της χώρας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μεξικό και την Άτλας όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέο Γκαρσία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Μεξικό η ομάδα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για την μεταγραφή του Αργεντινού. Βάσει των όσων αναφέρονται στην ιστοσελίδα, am.com.mx, οι διαπραγματεύσεις είναι αρκετά προχωρημένες, στο τελικό τους στάδιο και απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει το deal.

Η Άτλας προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, και όπως αναφέρει το δημοσίευμα φέρεται αυτό να ικανοποιεί τον Ματέο Γκαρσία ο οποίος θα το υπογράψει όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον Άρη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι κίτρινοι θα αναζητήσουν έναν παίκτη για να καλύψει το κενό που θα μείνει από την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X