Ξεπληρώνει τα χρέη της η Επισκοπή

Ξεπληρώνει τα χρέη της η Επισκοπή
Photo Credits: INTIME

Η Επισκοπή αντέδρασε άμεσα στη μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της και ξεκαθάρισε πως θα πληρώσει παίκτες και προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα αφήσει… φέσια η Επισκοπή μετά τον υποβιβασμό της και τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της από την ΕΕΑ.

Με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως θα πληρώσει προπονητή και παίκτες, ως αναγνώριση της προσφοράς τους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΕΑ η μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ προς ικανοποίηση των απαιτήσεων των ποδοσφαιριστών μας, που ανήκαν στο ρόστερ της ομάδας μας τόσο κατά τη φετινή σεζόν όσο και κάποιοι από αυτούς κατά την προηγούμενη.

Σε αντίθεση με τις συνήθεις πρακτικές, που συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου κατά καιρούς, τόσο ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νικολιδακης όσο και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, επιθυμούν να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του συνόλου των ποδοσφαιριστών μας και του προπονητή μας, σε αναγνώριση της προσφοράς τους με τη συμμετοχή τους στις προπονητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, ανεξαρτήτως του γεγονότος του υποβιβασμού μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της φετινής σεζόν.

Ειλικρινείς, καθαροί και έντιμοι με υψηλό το αίσθημα της δικαιοσύνης τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου και πάντοτε μέχρι τέλους».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X