Μπογκντάνοβιτς: «Θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο με τον Γιόκιτς»

Μπογκντάνοβιτς: «Θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο με τον Γιόκιτς»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για την πιθανή παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και για τον Νίκολα Γιόκιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πιθανή συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα λάβει χώρα στα τέλη Αυγούστου στην Ασία, αλλά και για τον Νίκολα Γιόκιτς μίλησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Αρχικά, εκθείασε τον συμπατριώτη του, λέγοντας πως τα κάνει όλα καλύτερα και να φαίνονται πιο εύκολα, ενώ πρόσθεσε πως αν και θέλει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, ελπίζει πως θα βρίσκεται στις κλήσεις για το μεγάλο τουρνουά του καλοκαιριού.

«Είμαι περήφανος γι’ αυτό που έχει καταφέρει ο Γιόκιτς. Είναι φοβερό αυτό που πέτυχε με το Ντένβερ. Όσο μεγαλώνω θέλω περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και χρόνο με την οικογένειά μου. Ελπίζω να είμαι στις κλήσεις του προπονητή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Γιόκιτς τα κάνει όλα καλύτερα και πιο εύκολα. Είναι χαζό να το συζητάμε αυτό. Είναι ένας παίκτης ο οποίος ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και το κάνει με πολύ εύκολο τρόπο. Μαθαίνεις συνεχώς από αυτόν. Δεν έχουν όλοι οι παίκτες αυτή την ευχέρεια του να καταλαβαίνουν και να ελέγχουν το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X