Οι σκέψεις της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας - Η θέση της ΑΕΚ

Οι σκέψεις της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας - Η θέση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο επόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με την ΑΕΚ να εκφράζει συγκεκριμένη θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτενής συζήτηση για τον επόμενο τελικό Κυπέλλου έγινε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί ο θεσμός στην νέα αγωνιστική περίοδο με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να διαφωνούν στην προοπτική του διπλού τελικού.

Η πρόβλεψη της Επιτροπής κάνει λόγο για μονό τελικό στις 25 Μαϊου 2024.

Κάποια μέλη της Ε.Ε., όπως ο αναπληρωτής πρόεδρος Γ. Δημητρίου και ο Α’ Αντιπρόεδρος Α. Αντωνίου, τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής διπλού τελικού ώστε να διασφαλιστεί ότι αφενός δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την έδρα του αγώνα και αφετέρου ότι αμφότεροι οι τελικοί θα γίνουν παρουσία φιλάθλων.

Όμως, τόσο ο Μ. Γκαγκάτσης από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όσο και ο Α. Αλεξίου από την ΑΕΚ διαφώνησαν κάθετα με αυτήν την προοπτική υποστηρίζοντας ότι οι διπλοί τελικοί είναι αναχρονισμός και ότι θα προκύψει πρόβλημα με την απονομή του τροπαίου σε περίπτωση που το κατακτήσει η φιλοξενούμενη ομάδα.

Το θέμα, πάντως, θα ξεκαθαρίσει σε επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X