Τα δεδομένα για τον ελληνικό κορμό – Ποιους παίκτες κοιτάζει η ΑΕΚ

Τα δεδομένα για τον ελληνικό κορμό – Ποιους παίκτες κοιτάζει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να ολοκληρώσει τον Ελληνικό κορμό της για να προχωρήσει στην απόκτηση ξένων

Ο Χουάν Πλάθα έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί επίσημα από την ΑΕΚ, όμως ο σχεδιασμός δεν μπορεί να περιμένει, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν τις κεραίες τους ανοικτές και να ψάχνουν την αγορά.

Πρώτος στόχος είναι συμπληρωθεί ο Ελληνικός κορμός με μερικούς παίκτες ακόμα και μετά να προχωρήσουν στην απόκτηση ξένων, που θα κάνουν την διαφορά. Αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ με συμβόλαια έχει τους Φλιώνη, Καράμπελα, Νετζήπογλου και Χατζηδάκη, ενώ και ο Πετρόπουλος δεσμεύεται με την ομάδα, με λίγες όμως πιθανότητες παραμονής. Στην Ένωση θέλουν να έχουν τουλάχιστον 6-7 γηγενείς παίκτες για να μην έχουν πρόβλημα με το 6+6 που είναι υποχρεωτικό.

Αυτήν την στιγμή στην ΑΕΚ κοιτάζουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις που υπάρχουν στην αγορά και θα ήθελαν έναν ακόμη παίκτη στα γκαρντ που να έχει ικανότητα στο σκορ. Υπάρχει και η περίπτωση του Παπαδάκη, που φέτος όσες φορές αγωνίστηκε, βοήθησε την ομάδα και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε παραμείνει για βάθος στο ρόστερ και μια έξτρα λύση, στον ρόλο που είχε και πέρσι.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν συζητήσεις με τον Γιάνκοβιτς για να παραμείνει στην ομάδα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή, όμως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, αφού έμειναν ευχαριστημένοι από την συνεργασία τους φέτος.

Μεγάλος γρίφος είναι οι επιλογές στους ψηλούς. Αυτήν την στιγμή υπάρχει μόνο ο Χατζηδάκης και στην ΑΕΚ αναζητούν ένα τεσσάρι που θα λύσει την εξίσωση σχετικά με τους ξένους. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα ήταν μια καλή περίπτωση, όμως το καλό πρωτάθλημα που έκανε φέτος, ανέβασε πολύ τις μετοχές του και αναμένεται να μείνει στην Ιταλία.

Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει κρατήσει καλή επαφή με τον Γιάννη Κουζέλογλου και θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για την μια θέση του forward. Ο Κουζέλογλου μετά το Λαύριο, μετακόμισε φέτος στην Μπούργκος και στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, όπου δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ξανά στην πρώτη.

Περιπτώσεις που έχουν ακουστεί για την ΑΕΚ, όπως αυτή του Μουράτου, δεν παίζουν, καθώς η ΑΕΚ ψάχνει άλλου είδους παίκτη σε αυτές τις θέσεις, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται σε πολλά μέτωπα για να κλείσουν τον Ελληνικό κορμό και μετά σε συνεργασία με τον Πλάθα να αποκτήσουν τους ξένους στις θέσεις που χρειάζονται.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X