Εγκαταλείπει την προσπάθεια για Μπαρέλα η Νιούκαστλ και στρέφεται σε Τουράμ

Εγκαταλείπει την προσπάθεια για Μπαρέλα η Νιούκαστλ και στρέφεται σε Τουράμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αρνητική απάντηση που εισέπραξε από την Ίντερ και οι υψηλές απαιτήσεις των Ιταλών για τον Μπαρέλα, αναγκάζουν την Νιούκαστλ να στρέψει σε άλλες περιπτώσεις το ενδιαφέρον της.

Σύμφωνα με το «Football Insider», οι ιθύνοντες της Νιούκαστλ στην προσπάθεια που κάνουν για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, έχουν στρέψει πλέον το ενδιαφέρον τους, στον 22χρονο μέσο της Νις Κεφρέν Τουράμ.

Για τον Τουράμ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Λίβερπουλ, με την Νις να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 50 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του νεαρού μέσου, που εντυπωσίασε την φετινή σεζόν στην Ligue 1.

Το ποσό που ζητάει η Νις βρίσκει σύμφωνη τη Νιούκαστλ, που ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Τουράμ, εγκαταλείποντας την προσπάθεια απόκτησης του Νικολό Μπαρέλα.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που είναι γιος του Λιλιάν Τουράμ, την φετινή σεζόν πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις με τη Νις έχοντας σε 48 συμμετοχές, 2 γκολ και 8 ασίστ.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X