Super League 2: Λευκή… φιέστα για Κηφισιά - Ήττα για Ολυμπιακό Β' στα Χανιά

Super League 2: Λευκή… φιέστα για Κηφισιά - Ήττα για Ολυμπιακό Β' στα Χανιά
Photo Credits: INTIME

Έμεινε στο 0-0 η Κηφισιά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και τώρα Stoiximan Super League για την Κηφισιά!

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Super League 2. Σ’ ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, με έξι τελικές για κάθε ομάδα, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν και ένα δοκάρι. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν της κόστισε, καθώς είχε κάνει ήδη τη δουλειά της, έχοντας εξασφαλίσει την ιστορική άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια».

Υπενθυμίζεται ότι στον πάγκο στο παιχνίδι της Ριζούπολης δεν έκατσε ο Γιώργος Πετράκης -που αποτελεί παρελθόν (με τον Άκη Μάντζιο να «παίζει» για αντικαταστάτης του)- με τους δύο βοηθούς, Επαμεινώνδα Κουτρομάνο και Ηλία Κολοβό, να καθοδηγούν την ομάδα.

Με 66 βαθμούς τερμάτισε λοιπόν η Κηφισιά. Έναν περισσότερο από την Athens Kallithea FC, η οποία αποχώρησε νικήτρια (2-1) από την έδρα του ΠΑΟ Ρουφ. Ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 59′. Ο ίδιος παίκτης χτύπησε και στο φινάλε (89′), με τον Γαϊτάνη να έχει ισοφαρίσει λίγα λεπτά νωρίτερα (85′).

Νίκη (4-2) για τα Χανιά επί του Ολυμπιακού Β’ στην Κρήτη, σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση στο φινάλε. Ο Μάναλης άνοιξε το σκορ στο 21′, με τον Σουρλή να ισοφαρίζει στο 48′. Οι Μανουσάκης (63′) και Μπουτσάκης (69′) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, ο Μαρτσάκης με αυτογκόλ έκανε το 3-2 στο 88′, με τον Ρότσα να γράφει το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις.

Στο 1-1 έμειναν το Αιγάλεω και η Προοδευτική στο ντέρμπι των Δυτικών Προαστίων (75′ Ραμίρεζ – 29′ Μάντιτς), ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας πέρασε νικηφόρα (2-3) από την έδρα της Ηλιούπολης.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X