Ο Μπορμπόκης για το enwsi.gr και το πρωτάθλημα της ΑΕΚ: «Τεράστια υπόθεση το νέο γήπεδο - Για Premier League ο Λιβάι Γκαρσία» (VIDEO)

Ο Μπορμπόκης για το enwsi.gr και το πρωτάθλημα της ΑΕΚ: «Τεράστια υπόθεση το νέο γήπεδο - Για Premier League ο Λιβάι Γκαρσία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μίλησε στους Betarades

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μίλησε για την μεγάλη του καριέρα στην ΑΕΚ αλλά και τη σημερινή ομάδα της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο… επίσημος σχολιαστής του enwsi.gr μίλησε στους Betarades σε μια μεγάλη συνέντευξη και ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέρονται που είπε, εξήρε και την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» καθώς όπως δήλωσε συνέβαλε τα μέγιστα στη φοβερή πορεία του Δικεφάλου προς το νταμπλ στην πρώτη σεζόν της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που και ο ίδιος έπαιξε επί χρόνια.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους πάικτες που του αρέσουν περισσότερο από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και χαρακτηριστικά είπε για τον Λιβάι Γκαρσία πως είναι… ταμάμ για το πρωτάθλημα της Premier League.

Φυσικά αναφέρθηκε στον ρόλο του… σχολιαστή που έχει στο enwsi.gr

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης στους Betarades

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X