Παρελθόν από την Κηφισιά ο Πετράκης - Πιθανός αντικαταστάτης του ο Μάντζιος

Παρελθόν από την Κηφισιά ο Πετράκης - Πιθανός αντικαταστάτης του ο Μάντζιος
Photo Credits: INTIME

Η Κηφισιά ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη, τον προπονητή που ανέβασε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Stoiximan Super

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από τον πάγκο της Κηφισιάς αποτελεί ο Γιώργος Πετράκης. Παρότι ο 35χρονος τεχνικός κατάφερε να ανεβάσει τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Stoiximan Super League, δεν θα κοουτσάρει την ομάδα στα… σαλόνια.

Κάπως έτσι, η Κηφισιά βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του, ενώ στην ανακοίνωση του «διαζυγίου» τον ευχαριστεί για την αφοσίωση και την προσφορά του.

Την ίδια ώρα, ο Άκης Μάντζιος είναι ήδη ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για να τον αντικαταστήσει, με τον Έλληνα τεχνικό να κυκλοφορεί ελεύθερος τους τελευταίους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Πετράκη.

Πρόκειται για έναν εξαίρετο επαγγελματία, που συνέβαλε τα μέγιστα από το δικό του πόστο προκειμένου η Κηφισιά να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ιστορικής ανόδου στη Super League.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωση που επέδειξε και για όσα προσέφερε.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X