Η ΑΕΚ θα χρειαστεί μεγαλύτερη μεταγραφική ενίσχυση!

Η ΑΕΚ θα χρειαστεί μεγαλύτερη μεταγραφική ενίσχυση!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου αναζητά την ισορροπία στο ρόστερ της ΑΕΚ και τις ανάγκες ενίσχυσης στις μεταγραφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Μοιάζει σαν τον καιρό των τελευταίων ημερών. Καλοκαίρι ακούμε και καταιγίδες βλέπουμε. Ε, κάπως έτσι είναι και η κατάσταση στα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Ανάγκες δεδομένες υπάρχουν, νέα ζητήματα ανακύπτουν, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουμε τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν σταχυολογήσει στο σχεδιασμό της ομάδας. Και όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας, είναι εύλογο να υπάρχουν ερωτηματικά στον κόσμο για το πώς εξελίσσεται η διαδικασία σχηματισμού του νέου ρόστερ.

Η κατάσταση επιβαρύνεται, όταν ο φίλος της ΑΕΚ βλέπει καθημερινά πολλά ονόματα να παρελαύνουν από τα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ. Οσο και εάν έχουμε άπαντες κατανοήσει, πως στα πρωτοσέλιδα και στα αεροδρόμια δεν κρίνεται ο πρωταθλητής, η αδηφάγα επιθυμία για ενημέρωση ζητά ολοένα και νέα στοιχεία. Η ΑΕΚ έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κρατήσει περισσότερα στεγανά και αυτό κάνει πιο δύσκολη τη δική μας δουλειά και ενημέρωση σας.

Ακόμα παραμένει μπροστά

Ως δεδομένα στην κατάσταση, πρέπει να κρατήσουμε δύο πράγματα. Πρώτον, πως η ΑΕΚ ψάχνει για παίκτες που θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά και θα την ισχυροποιήσουν σε σημαντικό βαθμό και δεύτερον, πως ακόμα και σήμερα που μιλάμε, διατηρεί σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Ακόμα και με τις απώλειες του τραυματία Φερνάντες και του Τζαβέλλα, με μετέωρους Πινέδα και Αμραμπατ, η ΑΕΚ είναι μπροστά.

Ο Παναθηναϊκός που ήταν ο άμεσος ανταγωνιστής ως το φινάλε, μετρά περισσότερες απώλειες και τώρα προσπαθεί να κάνει πράξη τις κινήσεις που είχε υποσχεθεί ο Αλαφούζος πριν την έναρξη της προετοιμασίας (έχει και μεγαλύτερη χρονική πίεση). Ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει κλείσει προπονητή, αλλά ο Κορδόν εμφανίζεται να έχει έτοιμες συμφωνίες με παίκτες, ότι και εάν σημαίνει αυτό, ο ΠΑΟΚ ψάχνει και αυτός λύσεις μετρώντας κυρίως αποχωρήσεις και ψάχνοντας μια νέα αρχή.

Οι δεδομένες ανάγκες

Η απώλεια και οι νέες συνθήκες που δημιούργησε για την ΑΕΚ η απώλεια του Φερνάντες, πέραν της φυσιολογικής απογοήτευσης για την απώλεια ενός παίκτη που συγκέντρωνε υψηλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν με το υπέροχο φινάλε που είχε αφήσει, δείχνει και κάτι ακόμα σημαντικό. Πως οι θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί απολύτως τίποτα στις μεταγραφές δεν θα είναι πολλές. Μπορεί ο πήχης να τέθηκε σε συγκεκριμένο αριθμό κινήσεων από τον Μελισσανίδη, αλλά η πραγματικότητα πάντα διαμορφώνει άλλες ανάγκες.

Μέχρι τώρα, έχουμε δεδομένο πως η ΑΕΚ ψάχνει για στόπερ, αριστερό χαφ, σέντερ φορ και λύση με τον Πινέδα. Πλέον, είναι δεδομένο πως υπάρχει σοβαρή αναζήτηση, ενδεχομένως και για δύο παίκτες – ειδικά εάν δεν βρεθεί λύση με τον Αμραμπατ – και για τη δεξιά πλευρά. Ωστόσο, επειδή βρισκόμαστε πολύ νωρίς ακόμη στην μεταγραφική περίοδο και κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα τι μπορεί να προκύψει με προσθαφαιρέσεις σε θέσεις που τώρα φαίνονται απόλυτα καλυμμένες, θα πρέπει να υπάρχει πρόνοια για τα πάντα.

Θα χρειαστεί περισσότερες κινήσεις

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X