Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Tο μίνι - ντοκιμαντέρ της Άιντραχτ για τη ζωή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ - Η βιντεοκλήση με τον Τσούμπερ (VIDEO)

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Tο μίνι - ντοκιμαντέρ της Άιντραχτ για τη ζωή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ - Η βιντεοκλήση με τον Τσούμπερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τοπικός ήρωας είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς για την ομάδα της Φρανκφούρτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης λατρεύουν τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ήταν ο παίκτης που τους χάρισε το Κύπλλο Γερμανίας πριν λίγα χρόνια και μάλιστα τον κάλεσαν και στον φετινό τελικό που εν τέλει ηττήθηκαν.

Οι Γερμανοί φαίνεται οτι είναι τρελαμένοι με τον Σέρβο καθώς ήρθαν στην Αθήνα αφότου τελείωσε το πρωτάθλημα για να μιλήσουν με τον Γκατσίνοβιτς, την ζωή του στην Ελλάδα, την ΑΕΚ, το παρελθόν του αλλά και τον άλλο πρώην παίκτη της Άιντραχτ που αγωνίζεται στον Δικέφαλο, Στίβεν Τσούμπερ.

Μάλσιτα ο Ελβετός παρενέβη και με βιντεοκλήση στη συνέντευξη του Γκατσίνοβιτς.

Δείτε το βίντεο:

«Η Bundesliga είναι σίγουρα καλύτερο πρωτάθλημα. Υπάρχει περισσότερη ένταση εκεί, αν και εμείς έχουμε έναν προπονητή που παίζει με ανάλογο τρόπο γιατί απαιτεί υψηλή ένταση. Πιστεύω πως αυτό κάνει και τη διαφορά σε μας. Παίζουμε με μεγάλη ένταση, πιέζουμε πολύ και προσπαθούμε να ανακτήσουμε άμεσα την κατοχή όταν τη χάνουμε. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό το κομμάτι και αυτό έκανε τη διαφορά φέτος. Κάποιοι με ρωτούσαν αν προπονούμαστε τόσο σκληρά και για πόση ώρα γιατί δεν είναι τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα. Όμως αποδείξαμε ότι αυτό είναι το σωστό», ανέφερε.

Όσο για τους συμπαίκτες του με τους οποίους κάνει παρέα; «Περνάω πολλή ώρα με τον Βίντα και με τον Τσούμπερ, ο οποίος με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα. Μίλησα πολύ μαζί του πριν έρθω εδώ και είχε να πει πολλά καλά πράγματα. Με τον Στάνκοβιτς και τον Ραντόνια έχουμε έναν δικό μας βαλκανικό γκρουπ και αυτό είναι φανταστικό», τόνισε, ενώ έκανε και βιντεοκλήση με τον Ελβετό επιθετικό.

«Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα. Ο καιρός είναι φοβερός και γι’ αυτό είμαστε διαρκώς έξω με τα παιδιά. Ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων είναι παρόμοιος με την Σερβία και έτσι δεν ήταν δύσκολο για μας και μας αρέσει πραγματικά η Ελλάδα. Ο καιρός είναι το καλύτερο πράγμα, είναι έτσι σχεδόν κάθε μέρα», συνέχισε και κατέληξε: «Δεν μαθαίνω ελληνικά, παρότι το ήθελα στην αρχή. Στη Γερμανία έμαθα γρήγορα τη γλώσσα, αλλά τότε ήμασταν μόνο εγώ και η σύζυγός μου και ήταν πιο εύκολο. Τώρα περνάω πολλή ώρα με την οικογένειά μου και δεν προλαβαίνω».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X