Βιάζεται για Ράις η Άρσεναλ - Θέλει να προλάβει την Σίτι

Βιάζεται για Ράις η Άρσεναλ - Θέλει να προλάβει την Σίτι
Photo Credits: INTIME

Οι «Κανονιέρηδες» καταθέτουν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του 24χρονου χαφ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ντέκλαν Ράις με κάθε κόστος, με τους Λονδρέζους να βιάζονται για την ολοκλήρωση του deal αφού θέλουν να προλάβουν την Μάντσεστερ Σίτι.

Η αρχική προσφορά των «Κανονιέρηδων», ύψους 80 εκ. λιρών, απορρίφθηκε από την Γουέστ Χαμ, με τους ιθύνοντες της Άρσεναλ να είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Στην Άρσεναλ κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την Μάντσεστερ Σίτι, αφού η κάτοχος του Champions League έκανε κρούση στην Γουέστ Χαμ, ρωτώντας να μάθει για την τιμή πώλησης του Ράις.

Στην Σίτι ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα κινηθούν για τον Ράις, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο Ιλκάι Γκουντογκάν αναφορικά με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ έχει ως No1 στόχο τον Ράις και έχει θορυβηθεί από το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, έτσι τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γουέστ Χαμ για να ολοκληρώσει το deal.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X