Παρί Σεν Ζερμέν: Φαβορί ο Τιάγκο Μότα

Παρί Σεν Ζερμέν: Φαβορί ο Τιάγκο Μότα
Photo Credits: INTIME

Φαβορί ο Τιάγκο Μότα για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιάγκο Μότα αναδείχθηκε ως το νέο φαβορί για τη θέση της Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπολόνια φέρεται να είναι απαισιόδοξη για τις πιθανότητές της να κρατήσει τον Ιταλο-Βραζιλιάνο.

Οι πρωταθλητές της Ligue 1 αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να πληρώνει την ευρωπαϊκή αποτυχία και αναζητούν αντικαταστάτη εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν φαινόταν να είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές τους, αλλά ο Γερμανός φέρεται να απέρριψε το ενδιαφέρον τους, αναγκάζοντάς τους να ψάξουν αλλού.

Ο Μότα ανέλαβε τη Μπολόνια τον Σεπτέμβριο μετά την αποχώρηση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και εντυπωσίασε στους 32 αγώνες του στη Serie A που ήταν υπεύθυνος. Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο Foot Mercato, η Μπολόνια αναμένει τώρα να χάσει τον Μότα από την γαλλική ομάδα και έχει ήδη αρχίσει να συντάσσει μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες.

Τις τελευταίες ημέρες, οι συζητήσεις μεταξύ του προπονητή και του συλλόγου σχετικά με τα καλοκαιρινά τους μεταγραφικά σχέδια διέλυσαν τη σχέση και ο 40χρονος πλέον περιμένει επίσημη προσφορά από τη Παρί.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X