Super League 2: Πικρή νίκη για Βέροια και υποβιβασμός για τη «Βασίλισσα του Βορρά»

Super League 2: Πικρή νίκη για Βέροια και υποβιβασμός για τη «Βασίλισσα του Βορρά»
Photo Credits: INTIME

Οι Βέροια, Απόλλων Πόντου και Μακεδονικός νίκησαν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Α' Ομίλου της Super League 2, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικράτησαν και οι τρεις, αλλά χαμογέλασαν μόνο οι δύο, με τη Βέροια να υποβιβάζεται.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (17/6) και η τελευταία βαθμολογική εκκρεμότητα για τη Super League 2 και συγκεκριμένα για τον Α’ όμιλο. Ήδη ήταν γνωστός ο πρωταθλητής, ήτοι ο Πανσερραϊκός που πήρε το εισιτήριο για την Stoiximan Super League. Όπως και οι τρεις εκ των τεσσάρων που θα έπεφταν, δηλαδή οι Απόλλων Λάρισας, Θεσπρωτός και Ηρακλής Λάρισας. Απέμενε μία θέση, την οποία προσπαθούσαν να αποφύγουν οι Μακεδονικός, Απόλλων Πόντου και Βέροια, με την τελευταία να μην τα καταφέρνει και να υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στη 2η κατηγορία. Για μια ομάδα που τέτοια περίοδο πέρυσι συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου για τη Super League.

Η Βέροια, λοιπόν, επικράτησε 3-0 υποδεχόμενη τον ήδη υποβιβασμένο Ηρακλή Λάρισας. Εμφανώς ανώτερη από το ξεκίνημα, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κολλαρά στο 20′, για να έρθει ο Μπαϊντού (55′ και 90’+1′) να πετύχει τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα.

Γενικά, οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη στην προσπάθειά τους να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα. Εξάλλου, ήταν ανοικτά και τα σενάρια ισοβαθμιών, τα οποία όμως δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς οι άμεσοι ανταγωνιστές τους επικράτησαν επίσης στις έδρες τους.

Ο Μακεδονικός νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ Β’, με τους Λεωνιδόπουλος (39′), Λιούμη (66′) και Ζαφειράκη (76′) να σημειώνουν τα γκολ του και τον Δαρέλα να μειώνει για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις. Ενώ, ο Απόλλων Πόντου λύγισε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας χάρη στο «χτύπημα» του Εσαλό στο 29′.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της μέρας, οι ΑΕΛ και Ηρακλής έφτασαν σε ευρείες νίκες φιλοξενώντας τους Διαγόρα (5-0) και Θεσπρωτό (5-1), αντίστοιχα, με τη Νίκη Βόλου να αποχωρεί με το υπέρ της 2-0 από την έδρα του Παναθηναϊκού Β’.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Α’ όμιλος
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023
Απόλλων Πόντου-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
(29′ Εσαλό)
Ηρακλής-Θεσπρωτός 5-1
(5′, 67′ Τότσκα, 7′ Κόκκορης, 9′ Κουντουριώτης, 31′ Κούστα – 52′ Δρίτσας)
Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας 3-0 α.α.
Παναθηναϊκός Β’-Νίκη Βόλου 0-2
(40′ Παναγιωτίδης, 42′ Γαβριηλίδης)
Μακεδονικός-ΠΑΟΚ Β’ 3-1
(39′ Λεωνιδόπουλος, 66′ Λιούμης, 76′ Ζαφειράκης – 90’+2′ Δαρέλας)
Βέροια-Ηρακλής Λάρισας 3-0
(20′ Κολλαρά, 55′, 90’+1′ Μπαϊντού)
ΑΕΛ-Διαγόρας 5-0
(17′ Αντράντα, 60′ Παπαγεωργίου, 73′ Μιλτιάδης, 83′ πεν., 90′ Όγκμποε)
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Β’ όμιλος
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 (17:00)
ΠΑΟ Ρουφ-Athens Kallithea FC
Χανιά-Ολυμπιακός Β
Επισκοπή-Ηρόδοτος
Καλαμάτα-ΑΕΚ Β
Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά
Ηλιούπλη-ΟΦ Ιεράπετρας
Αιγάλεω-Προοδευτική
Ρεπό: Παναχαϊκή

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X