Μπάλντοκ: «Λάτρεψα την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena»

Μπάλντοκ: «Λάτρεψα την ατμόσφαιρα στην OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παιχνίδι που θέλουν όλοι να παίξουν είναι αυτό της Εθνικής κόντρα στη Γαλλία για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της «OPAP Arena».

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ανυπομονεί να αγωνιστεί απέναντι στη Γαλλία του Κίλιαν Μπαπέ και τόνισε πως ένας μικρός τραυματισμός στον αστράγαλο δεν είναι ικανός να τον βγάλει από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζορτζ Μπάλντοκ στο SDNA:

Για τον κόσμο που στήριξε την Εθνική:

«Ήταν φανταστικά, το λάτρεψα. Αγάπησα την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί και αυτό μας οδήγησε όταν ήμασταν κουρασμένοι. Αυτού του είδους η ατμόσφαιρα μας βοηθά να συνεχίσουμε. Οι οπαδοί θα πρέπει να πάρουν τα εύσημα για την απόδοσή μας.»

Για τον μικροτραυματισμό που είχε και κούτσαινε μετά το τέλος του ματς:

«Πήρα πολλά παυσίπονα. Όποιος με ξέρει γνωρίζει πως θα πρέπει να γνωρίζει πως θα χρειαστούν πολλά πράγματα για να βγω, ειδικά από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Έγινε ένα φάουλ και γύρισα τον αστράγαλό μου. Δεν ένιωσα πολύ καλά. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς που με φρόντισαν και κατάφερα να μπω ξανά μέσα να παίξω.»

Για το γεγονός πως στο επόμενο ματς θα έχει να αντιμετωπίσει παίκτες όπως ο Μπαπέ:

«Θα απολαύσω το ματς παίζοντας απέναντι σε αυτούς τους παίκτες. Ξέρετε, θέλεις πάντα να τεστάρεις τον εαυτό σου απέναντι στους καλύτερους του κόσμου. Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως φυσικά.

Προφανώς και γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, μεγαλώνοντας θέλεις και όταν γίνεσαι ποδοσφαιριστής θέλεις να παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια. Οπότε υπάρχει μόνο ενθουσιασμός για το ματς, όμως καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει.»

Για το ποιον παίκτη της Γαλλίας ξεχωρίζει πέρα από τον Μπαπέ:

«Μου βάζεις δύσκολα. Ξέρεις θα μπορούσα να πω 25 παίκτες. Είναι όλοι εκπληκτικοί, ακόμη και αυτοί που δεν καλέστηκαν στην εθνική ή τα παιδιά που παίζουν στην Κ-23 ή στην Κ-21. Έχουν απίστευτο ταλέντο όλοι. Οπότε, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά ως ομάδα, ώστε να τα καταφέρουμε και να τους σταματήσουμε όλους.»

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X