Η Ελλάδα κέρδισε 2-1 την Ιρλανδία στο πάρτι του Μπακασέτα στη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)

Η Ελλάδα κέρδισε 2-1 την Ιρλανδία στο πάρτι του Μπακασέτα στη Νέα Φιλαδέλφεια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με πάρτι Μπακασέτα η Ελλάδα κέρδισε με 2-1 την Ιρλιανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα με εκπληκτικό τον Τάσο Μπακασέτα νίκησε με 2-1 την Ιρλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και το τελικό σκορ η αλήθεια είνια πως αδικεί την Ελλάδα που θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα.

Με τον Μπακασέτα καλύτερο παίκτη του αγώνα που σκόραρε το πρώτο γκολ από το σημείο του πέναλτι και έφτιαξε το δεύτερο με τρομερή κάθετη πάσα στον Μασούρα ήταν ο με διαφορά ο μαέστρος της Ελλάδας.

Το γκολ που δέχτηκε η Ελλάδα ήρθε μετά την εκτέλεση του κόρνερ και κεφαλιά-πάσα, ο Φέργκιουσον έκανε ωραία κίνηση και σκόραρε σε κενή εστία.

Τώρα η Ελλάδα πάει να παίξει ένα πολύ δύσκολο ματς στο Σταντ ντε Φρανς με την Γαλλία, που είναι και το φαβορί του ομίλου.

Το ματς

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 4ο λεπτό, μετα από κόρνερ του Τσιμίκα, κεφαλιά πάσα του Κουρμπέλη, και γυριστό του Μαυροπάνου απέκρουσε όμως δύσκολα ο Μπαζούνου. Ο τερματοφύλακας  της Σάουθαμπτον έκανε ακόμα μια επέμβαση στο 6ο λεπτό σε σκαστό σουτ του Τάσου Μπακασέτα. Γενικά η αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την κυριαρχία στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 12ο λεπτό μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας του Κουρμπέλη ο Μπαζούνου πρόλαβε τον Μασούρα πριν αυτός βγει τετ α τετ.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Μπάλντοκ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Οντουόντα βρήκε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι αρχικά, αλλά μετά από υπόδειξη του VAR πήγε στο onfield review, και υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάσος Μπακασέτας που με δυνατό σουτ στο κέντρο της εστίας νίκησε τον Μπαζούνου και έκανε το 1-0.

Η Ιρλανδία προειδοποίησε στο 26′ όταν ο Ντόχερτι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Χατζηδιάκος έβαλε το πόδι και η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Βλαχοδήμου. Από  το κόρνερ που κέρδισαν οι Ιρλανδοί ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ και κεφαλιά-πάσα, ο Φέργκιουσον έκανε ωραία κίνηση και σκόραρε σε κενή εστία. Στο 33′ ο Πέλκας σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία όταν μπήκε από τα αριστερά ενώ είχε δίπλα του και τον Μπακασέτα και τον Παυλίδη επιχείρησε ένα πολύ κακό τελείωμα και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η Εθνική απείλησε ξανά την εστία του Μπαζούνου, με κορυφαίες στιγμές να είναι το σουτ του Πέλκα βρήκε στα σώματα και το μακρινό σουτ του Μπακασέτα που μπλόκαρε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Ιρλανδίας.

Στο δεύτερο μέρος η Εθνική μπήκε φορτσάτη και φρόντισε να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπακασέτας έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Γιώργο Μασούρα, δεξιά μέσα στην περιοχή. Εκείνος πλάσαρε ιδανικό και έκανε το 2-1 στο 49′.

Μετά το γκολ της Ελλάδας η Ιρλανβδία πήρε την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας αντιδράσει, έχοντας καλή στιγμή με τον Ντόχερτι στο 51′. Η Εθνική έμοιαζα να απορροφά την πίεση των φιλοξενούμενων και έψαχνε παράλληλα κάποια στιγμή της στην κόντρα ή όταν είχε την ευκαιρία να κρατήσει μπάλα.

Στο 72′ η OPAP Arena καρδιοχτύπησε. Ο Κόλινς εκτός περιοχής βρήκε χώρο, εξαπέλυσε μία βολίδα στην κίνηση, με τον Βλαχοδήμο να προβαίνει σε μία δύσκολη απόκρουση. Σε μία από τις αντεπιθέσεις η Εθνική έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από γύρισμα από τα αριστερά ο Γιακουμάκης πήρε την μπάλα στην περιοχή, ντρίμπλαρε, πραγματοποίησε το σουτ, όμως ήταν άστοχος.

Το ματς πήρε “φωτιά” στο φινάλε. Στο 90+3’ο Ντόχερτι δοκίμασε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, το οποίο ήταν προς την εστία με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει σταθερά. Τα αίματα άναψαν και ο Ντόχερτι αποβλήθηκε στο 90+5′, με την Ιρλανδία να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Μασούρας, Παυλίδης.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μπαζούνου, Ντόχερτι, Οντουόντα, Έγκαν, Κούλεν, Φέργκιοσον, Ίντα, Κόλινς, Μολούμπι, Λένιχαλ, Σμόλμπον.

 





 

 

 

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X