Μάντσεστερ Σίτι: Φουλάρει για κροατικό δίδυμο με Κόβατσιτς-Γκβάρντιολ

Μάντσεστερ Σίτι: Φουλάρει για κροατικό δίδυμο με Κόβατσιτς-Γκβάρντιολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από τον τελικό του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι είχε να αντιμετωπίσει έναν… αρνητικό οιωνό: το γεγονός πως από το 2013, η νικήτρια του τελικού διέθετε πάντα έναν Κροάτη στο ρόστερ της!

Οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα τελικά καταφέραν να σπάσουν τη μίνι παράδοση. Και τώρα, φουλάρουν για να προσθέσουν όχι έναν, αλλά δύο Κροάτες διεθνείς στο ρόστερ τους, προχωρώντας τις περιπτώσεις των Ματέο Κόβατσιτς και Γιόσκο Γκβάρντιολ!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας κι Ευρώπης συνεχίζουν τις επαφές με την Τσέλσι για τον Κόβατσιτς, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους Γαλάζιους εδώ και δέκα μέρες και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, θέλοντας από κοινού να ολοκληρώσουν το deal σύντομα.

Την ίδια ώρα, η Σίτι όχι απλά δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Γιόσκο Γκβάρντιολ που βολιδοσκοπούσε από την περασμένη σεζόν, αλλά προχωρά τις συζητήσεις με τον παίκτη για να αποσπάσει και το δικό του «ναι» κι έπειτα να εστιάσει στην προσφορά της προς τη Λειψία.

Οι Κόκκινοι Ταύροι αναμένεται να είναι σκληροί διαπραγματευτές, αφού είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν τον ταχυδυναμικό στόπερ για μεγάλο ποσό, διαφορετικά θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους για άλλη μια σεζόν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X