ΑΕΚ: Ο Μιχάλης Καζάζης επέστρεψε στην ανδρική ομάδα πόλο!

ΑΕΚ: Ο Μιχάλης Καζάζης επέστρεψε στην ανδρική ομάδα πόλο!
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη μεταγραφή για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Καζάζη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή του Μιχάλη Καζάζη.

Ο 27χρονος αμυντικός μετά από απουσία ενός έτους θα φορέσει και πάλι το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Καζάζη. Ο 27χρονος (05/02/1994) αμυντικός, ύψους 1,92 μ., μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει στην ανδρική ομάδα Πόλο του Συλλόγου.

Ο Μιχάλης Καζάζης τίμησε τα χρώματα της ΑΕΚ τη διετία 2020-2022, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, καθώς και στη συμμετοχή της στον Τελικό του F4 του Κυπέλλου Ελλάδας το 2021. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 με το σκουφάκι του Περιστερίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Μιχάλης Καζάζης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην ΑΕΚ. Ειχαμε καταφέρει 2 σερί σεζόν να βρισκόμαστε στο Final 4 του Κυπέλλου, σε ένα εκ των οποίων φτάσαμε και στον τελικό. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει δειξει σταθερότητα κάτι πολύ σημαντικό για τις νέες ομάδες στην Α1. Εύχομαι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Μιχάλη, καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X