Εφές: Ο Αταμάν αποχαιρέτησε τον κόσμο με συγκίνηση (VIDEO)

Εφές: Ο Αταμάν αποχαιρέτησε τον κόσμο με συγκίνηση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη της Εφές επί της Καρσίγιακα, καθώς αυτό πιθανότατα να ήταν το τελευταίο του ματς στο «Σινάν Ερντέμ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη (85-68) της Εφές επί της Καρσίγιακα, για το 2-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πλέον, η σειρά θα μεταφερθεί στη Σμύρνη για τα επόμενα δύο ματς, όπου εάν η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πάρει ακόμη ένα ροζ φύλλο, τότε θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Έτσι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Εργκίν Αταμάν ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος, νιώθοντας την ανάγκη να… αποχαιρετήσει τους φιλάθλους, καθώς αυτό ενδεχομένως να ήταν το τελευταίο του ματς στο «Σινάν Ερντέμ» έπειτα από έξι χρόνια, αφού η επόμενη σεζόν θα τον βρει στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού.

«Ελπίζω η σειρά να μην επιστρέψει εδώ, αφού είμαστε στο 2-0 πλέον. Μοναδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και θέλω να φύγω ως πρωταθλητής. Τους αγαπώ όλους εδώ. Αγαπώ τον σύλλογο, τους φιλάθλους και όλους όσοι μας στηρίζουν. Ελπίζω να μην επιστρέψουμε στο “Σινάν Ερντέμ”, αλλά και αν γίνει αυτό, τότε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα εδώ. Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να αποχωρήσω ως πρωταθλητής από την Εφές», ήταν τα λόγια του Τούρκου κόουτς.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X