ΑΕΚ: Κοντά στην Κουβανή Κεντρική Λισέτ Μπλάνκο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ!

ΑΕΚ: Κοντά στην Κουβανή Κεντρική Λισέτ Μπλάνκο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ!
Photo Credits: INTIME

Κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΚ που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κουβανή Κεντρική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προχωράει την στελέχωση του ρόστερ της με στόχο να καλύψει σύντομα τα κενά και να είναι έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέξης Αλεξίου είναι αποφασισμένος μάλιστα να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λισέτ Μπλάνκο η οποία αγωνιζόταν φέτος με τον ΠΑΟΚ.  Η κορυφαία Κεντρική του φετινού πρωταθλήματος προορίζεται για αντικαταστάτρια της Τατιάνας Κουλίκοβα η οποία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα της στη Γαλλία. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τα δίνει όλα προκειμένου να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» την Κουβανή Κεντρική η οποία επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα και η ΑΕΚ φαίνεται πως καλύπτει τις φιλοδοξίες της.

Η Κουβανή κεντρική είναι γεννημένη στις 6-12-1998 με ύψος 1.92 και φέτος ψηφίστηκε κορυφαία Κεντρική του πρωταθλήματος. Η Μπλάνκο ξεκίνησε την καριέρα της από την Ματανζάς στην Κούβα, για να ακολουθήσουν η Βολερό (Ελβετία), Λε Κανέ Βολερό (Γαλλία) και η UYBA Μπούστο Αρσίτσιο (Ιταλία).

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X