Τα γυρίζει ο Μπαπέ: «Στην Παρί την επόμενη σεζόν»

Τα γυρίζει ο Μπαπέ: «Στην Παρί την επόμενη σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Ο Κιλιάν Μπαπέ δήλωσε πως θέλει να μείνει στην Παρί εξαντλώντας το συμβόλαιό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ προσπάθησε να «σβήσει» λίγο το θέμα που έχει προκύψει με το συμβόλαιο που έχει με την Παρί Σεν Ζερμέν και την άρνησή του να ενεργοποιηθεί η μονοετής επέκταση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας έως το 2025.

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Εθνικής Γαλλίας με το Γιβραλτάρ, ο 24χρονος σούπερ σταρ επανέλαβε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Παρί και την επόμενη σεζόν, όμως δεν άνοιξε τα… χαρτιά του για το μετά.

«Ήδη έχω απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Παρί την επόμενη σεζόν. Είναι η μοναδική επιλογή μου αυτήν τη στιγμή. Είμαι έτοιμος να γυρίσω για τη θερινή προετοιμασία. Ελπίζω οι επόμενες ερωτήσεις να είναι για τον αγώνα αύριο».

Η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε από τους ρεπόρτερ αφορούσε την επιστολή του προς την Παρί, βάσει της οποίας ενημέρωσε την ομάδα του πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν.

«Η επιστολή αυτή δεν εστάλη στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, αλλά νωρίτερα. Δεν πίστευα ότι ένα γράμμα θα μπορούσε να… σκοτώσει κάποιον. Ύστερα από αυτές τις αντιδράσεις, δεν με ενδιαφέρει. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον» κατέληξε ο Γάλλος άσος, χωρίς να δεχθεί άλλες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X