Τσούμπερ στους Ελβετούς: «Απερίγραπτα όσα έζησα με την ΑΕΚ, τρομερή η ευφορία των οπαδών»

Τσούμπερ στους Ελβετούς: «Απερίγραπτα όσα έζησα με την ΑΕΚ, τρομερή η ευφορία των οπαδών»
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε στην Εθνική Ελβετίας με τον άσο της ΑΕΚ να δηλώνει ξανά πανέτοιμος να βοηθήσει την χώρα του, ενώ μίλησε και για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από απουσία ενός χρόνου, ο Στίβεν Τσούμπερ φόρεσε και πάλι τη φανέλα με το Εθνόσημο στο στήθος, καθώς ο άσος της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Μουράτ Γιακίν. ‘

Μια επιστροφή πολύ σημαντική τόσο για τον ίδιο τον Ελβετό, όσο και την Εθνική Ελβετίας καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν την είχε βοηθήσει σημαντικά.

Ο Τσούμπερ, που τον περασμένο Νοέμβριο έχασε το Μουντιάλ μετά από δική του απόφαση για να χειρουργηθεί και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς, νιώθε και πάλι χαρούμενος που βρίσκεται στην Εθνική Ελβετίας.

«Νιώθω ξανά σαν στο σπίτι μου», είπε αρχικά από τη Ζυρίχη όπου βρίσκεται με την Εθνική Ελβετίας ο Στίβεν Τσούμπερ για να προσθέσει: «Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ποτέ δεν ήρθα στην Εθνική ομάδα μόνο και μόνο για να βρίσκομαι στην αποστολή της. Είμαι πολύ φιλόδοξος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου».

Όσο για τα όσα έζησε φέτος στην ΑΕΚ, είπε πάνω-κάτω τα ίδια με όσα είχε υποστηρίξει πρόσφατα. «Η ευφορία στις τάξεις των οπαδών είναι τεράστια. Μας ευχαρίστησαν όχι μόνο γιατί τα κατακτήσαμε, αλλά γιατί παλέψαμε και παίξαμε καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά μίλησε και για τη γενναία απόφασή του να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός από την αποστολή της Ελβετίας για το Μουντιάλ του Κατάρ. «Δεν γινόταν αλλιώς. Ο κόσμος θα ρωτούσε τι πήγαινε λάθος με μένα», υπογράμμισε.

Η Ελβετία παίζει με την Ανδόρα στις 16 Ιουνίου και τρεις μέρες μετά στη Λουκέρνη με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X