ΑΕΚ: Επαφές με τη Θέλτα για την απόκτηση του Πινέδα - Οι άλλες μεταγραφικές ανάγκες

ΑΕΚ: Επαφές με τη Θέλτα για την απόκτηση του Πινέδα - Οι άλλες μεταγραφικές ανάγκες
Photo Credits: INTIME

Εν αναμονή των νέων για τον Φερνάντες, στην ΑΕΚ ψάχνουν άκρη για τον Πινέδα και φορτσάρουν για τις άλλες μεταγραφικές ανάγκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, η είδηση του τραυματισμού του Πάολο Φερνάντες σκίασε αρκετά την επικαιρότητα στην ΑΕΚ. Ηταν ηχηρό σοκ, καθώς μπορεί να περιμένουν εύλογα τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Ισπανός για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, αλλά υπάρχει μεγάλη ανησυχία για όσα μπορεί να προκύψουν. Αλλά είναι δεδομένο επίσης, πως στην ΑΕΚ έχουν ξεκάθαρα στο κεφάλι τους όσα πρέπει να κάνουν για την ενίσχυση της ομάδας και ήξεραν εξ αρχής, πως μπορεί να προέκυπταν καταστάσεις (όπως του Φερνάντες) που θα δημιουργούσαν νέες ανάγκες.

Τα δεδομένα πάντως για την ΑΕΚ είναι πως υπάρχουν συγκεκριμένες μεταγραφικές προτεραιότητες. Πέραν κάθε αμφιβολίας, η βασική σκέψη αφορά τον τρόπο παραμονής του Πινέδα. Τα καθημερινά δημοσιεύματα από Ισπανία και Μεξικό φουντώνουν την κατάσταση, δεδομένου πως εμπλέκουν πολλές ομάδες, ακόμα και ελληνικές. Βέβαια, η ΑΕΚ ποντάρει στη σχέση του Μεξικανού με τον Αλμέιδα, αλλά και τις άριστες συνθήκες που συνάντησε με την ΑΕΚ.

Το σημαντικό είναι πως με τη στήριξη του παίκτη και του εκπροσώπου του, η ΑΕΚ έχει ανοίξει γραμμή με τη Θέλτα για να βρεθεί λύση για την παραμονή του παίκτη. Είναι εξαιρετικά νεφελώδες το τοπίο για να πει κάποιος με βεβαιότητα εάν θα βρεθεί λύση με αγορά, συνιδιοκτησία ή και νέο δανεισμό, αλλά η ΑΕΚ θα ήθελε να έχει άμεσα ξεκάθαρο πεδίο για τον Πινέδα και ιδανικά, θα τον ήθελε να είναι στις επιλογές του Αλμέιδα εξ αρχής.

Οι άλλες ανάγκες

Πέραν του Φερνάντες, στην ΑΕΚ έχουν συγκεκριμένη στόχευση στην αγορά. Στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα θεωρείται εν δυνάμει βασικός και θα συναγωνίζεται Βίντα και Μουκουντί, αριστερό χαφ που θα μοιράζεται τη θέση με τον Γκατσίνοβιτς, σέντερ φορ που θα έχει χαρακτηριστικά ώστε να παίζει μαζί και χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία. Για όλες αυτές τις θέσεις, η ΑΕΚ ψάχνει επιλογές από υψηλό επίπεδο και αυτό έχει αρκετές δυσκολίες.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X