Νάπολι: Πρόταση στον Γκαλτιέ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία

Νάπολι: Πρόταση στον Γκαλτιέ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει πως η Νάπολι περιμένει την επισημοποίησε της αποχώρησης του Κριστόφ Γκαλτιέ από την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να του κάνει πρόταση για να γίνει ο διάδοχος του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών πηγαίνουν πολύ καλά ενώ στον πρόεδρο των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αρέσει το προφίλ του Γάλλου τεχνικού. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αναμένεται να λάβει περίπου 6 εκατ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι «παρτενοπέι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον Γάλλο τεχνικό το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 4 εκατ. ευρώ καθαρά ενώ θα συμπεριλαμβάνει οψιόν για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο. Ίδια φόρμουλα δηλαδή με εκείνη που είχε έρθει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον Γκαλτιέ, τότε το plan b της Νάπολι ακούει στο όνομα Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έχει δουλέψει ξανά στην Ιταλία για την Ρόμα (2013-Ιαν. 2016). Η υποψηφιότητα του Πάουλο Σόουζα συγκεντρώνει πλέον λιγότερες πιθανότητες, αφού, παρ’ ότι η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών πήγε καλά, αλλά εκείνος δεν προτίθεται να πληρώσει την ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του με την Σαρλενιτάνα προκειμένου να μείνει από τώρα ελεύθερος και να μην περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα.

Αν όλα πάνε στραβά, υπάρχει και η «έσχατη» λύση που ακούει στο όνομα Ράφα Μπενίτεθ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X