Ντέκλαν Ράις: Επίσημη η πρόταση της Άρσεναλ, προσπαθεί να μπει «σφήνα» η Σίτι

Ντέκλαν Ράις: Επίσημη η πρόταση της Άρσεναλ, προσπαθεί να μπει «σφήνα» η Σίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πλέον περιζήτητος Βρετανός ακούει στο όνομα Ντέκλαν Ράις. Και το φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι η Άρσεναλ, η οποία, όμως, βλέπει τη Μάντσεστερ Σίτι να… ψάχνεται για να χαλάσει τη μεταγραφή!

Όπως αναφέρει το «Athletic», οι Κανονιέρηδες κατέθεσαν την πρώτη τους επίσημη προσφορά για τον 24χρονο μέσο, όπως προβλεπόταν τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με τον «Guardian», η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα είχε ήδη προετοιμάσει το έδαφος με τη Γουέστ Χαμ και όλα δείχνουν πως οι Χάμερς θα αποδεχτούν μια πρόταση κοντά στα 115 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη από την πλευρά του να έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει στη βόρεια μεριά του Λονδίνου.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να παλέψουν για να κάνουν την ανατροπή και να κάνουν δικό τους τον 24χρονο μέσο. Η διοίκηση του κλαμπ φέρεται να ψάχνει τρόπο να μπει «σφήνα» στο deal και να αποσπάσει το «ναι» από τον παίκτη και τον σύλλογο κι όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X