Σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά της ΑΕΚ: Πινέδα, στόπερ και σέντερ φορ σε πρώτο πλάνο

Σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά της ΑΕΚ: Πινέδα, στόπερ και σέντερ φορ σε πρώτο πλάνο
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης γράφει για τις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ στην αναμονή των νέων για τον τραυματισμό του Φερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα μεταγραφικά της ΑΕΚ με τους στόχους της να είναι ήδη «κλειδωμένοι».

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο στρατόπεδο της Ένωση υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο με τον προπονητή και το επιτελείο της διοίκησης να γνωρίζουν τι ψάχνουν στο μεταγραφικό παζάρι.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ θέλει να κινηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται ώστε να αποκτήσει παίκτες που χρειάζεται για το ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο, δεν υπάρχει κάποιο deadline για τους μεταγραφικούς στόχους. Το σημαντικό είναι να γίνει «σωστή δουλειά» όπως και το περσινό καλοκαίρι που ουσιαστικά βγήκαν όλες οι μεταγραφές για τον Δικέφαλο.

Σε πρώτο πλάνο, είναι φυσικά ο Ορμπελίν Πινέδα που όπως και το περσινό καλοκαίρι αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση στον «κιτρινόμαυρο» σχεδιασμό, ενώ ξεκάθαρο είναι πως η ΑΕΚ αναζητά επίσης στόπερ -λόγω της αποχώρησης του Γιώργου Τζαβέλλα- και σέντερ φορ ως τις πρώτες της κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ευχή όλων στην Ένωση είναι να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι βασικές κινήσεις, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το προκαταβάλει κανείς την παρούσα στιγμή.

Η ατυχία με τον Φερνάντες και ο Άμραμπατ

Στην ΑΕΚ προέκυψε πρόβλημα από το πουθενά με τον Πάολο Φερνάντες καθώς ενημερώθηκε από τον παίκτη ότι κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης που κάνει στην Σαραγόσα, τραυματίστηκε. Και μάλιστα ο τραυματισμός του Ισπανού είναι κοντά στον αχίλλειο, κάτι που μεγαλώνει την ανησυχία στην Ένωση.

Πλέον, η ΑΕΚ περιμένει τις μαγνητικές του παίκτη για διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος και αν υπάρχει ζημιά που θα τον αφήσει εκτός. Διότι από εκεί θα εξαρτηθούν και πολλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Πάντως στην ΑΕΚ εξέταζαν ήδη παίκτη για το δεξί άκρο της επίθεσης εξαιτίας της διαφαινόμενης αποχώρησης του Νορντιν Άμραμπατ με προορισμό την Ολλανδία. Ενώ, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είχε γίνει προεργασία και για την αριστερή πλευρά για έναν παίκτη που θα κάλυπτε τη θέση μαζί με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Η ουσία είναι πως δέκα μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας τα μεταγραφικά είναι σε πλήρη εξέλιξη και στην ΑΕΚ… τρέχουν κανονικά.

Ο Ενωσίτης

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X