Τρελοί ρυθμοί στα διαρκείας της ΑΕΚ: Πάει για νέο ρεκόρ πώλησης καρτών η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»!

Τρελοί ρυθμοί στα διαρκείας της ΑΕΚ: Πάει για νέο ρεκόρ πώλησης καρτών η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Ολοταχώς για νέο ρεκόρ στα διαρκείας πάει η ΑΕΚ με δεδομένους τους ρυθμούς με τους οποίους ανανεώνονται οι κάρτες για την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρελούς ρυθμούς κινήθηκαν και την 3η ημέρα τα διαρκείας στην ΑΕΚ, με τους περισσότερους κατόχους να σπεύδουν κυρίως ηλεκτρονικά και κατά δεύτερον τηλεφωνικά να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους.

Μέρα με τη μέρα τα προβλήματα, όποια τέλος πάντων, είχαν εμφανιστεί, τείνουν να εξαλειφθούν, όμως το πλέον σημαντικό είναι οι ρυθμοί. Και την 3η ημέρα διάθεσης των διαρκείας έγινε χαμός και τα δείγματα… δείχνουν νέο ρεκόρ.

Όπως προαναφέραμε, γίνεται ένας χαμός με τις ανανεώσεις, όμως το σημαντικό είναι πως υπάρχουν και νέοι ενδιαφερόμενοι αγοραστές. Φίλοι της ΑΕΚ που δεν είχαν πάρει πέρσι διαρκείας και περιμένουν καρτερικά φέτος να τους δοθεί το δικαίωμα μέσω της πλατφόρμας, όταν έρθουν οι ανάλογες ημερομηνίες, να αγοράσουν τη θέση τους στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X