Το νοσοκομείο της Σεβίλης δεν θα ενημερώνει για τη κατάσταση του Σέρχιο Ρίκο

Το νοσοκομείο της Σεβίλης δεν θα ενημερώνει για τη κατάσταση του Σέρχιο Ρίκο
Photo Credits: INTIME

Τις ενημερώσεις αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο θα σταματήσει το νοσοκομείο της Σεβίλλης όπου νοσηλεύεται ο 29χρονος τερματοφύλακας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του Σέρχιο Ρίκο, το νοσοκομείο της Σεβίλλης “Virgen del Rocío”, δεν θα ενημερώνει πλέον με δελτία Τύπου για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου Ισπανού τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική, σε «σταθερή» κατάσταση.

Ο Σέρχιο Ρίκο νοσηλεύεται εκεί από την Κυριακή 28 Μαΐου, με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τις οπλές αλόγου, κατά τη διάρκεια του Romeria del Rocio στην Ουέλβα.

Όπως είγνε γνωστό με σχετική ανακοίνωση δεν θα δοθούν επίσημα περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, παρά μόνο σε περίπτωση «σημαντικής είδησης». Προς το παρόν, ο Σέρχιο Ρίκο παραμένει στην εντατική, σε «σταθερή» κατάσταση. Στις 7 Ιουνίου, είχε δείξει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά από τις 9 Ιουνίου, μπήκε ξανά σε καταστολή.

Η τελευταία ενημέρωση από το νοσοκομείο τη Δευτέρα ανέφερε ότι η κατάσταση του Ισπανού τερματοφύλακα «παραμένει σταθερή, δεδομένης της σοβαρότητας των τραυματισμών του, στη μονάδα εντατικής θεραπείας» και επίσης συνεχίζει «να βρίσκεται σε καταστολής, με στενή παρακολούθηση, από γιατρούς της εντατικής σε συμφωνία με άλλους ειδικούς».

Την περασμένη Πέμπτη, έγινε λειτουργία στην εκκλησία Madeleine στο Παρίσι, «για την ανάρρωση» του Σέρχιο Ρίκο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X