Οικονομική καταστροφή για το γαλλικό ποδόσφαιρο αν φύγει ο Μπαπέ!

Οικονομική καταστροφή για το γαλλικό ποδόσφαιρο αν φύγει ο Μπαπέ!
Photo Credits: INTIME

Η πιθανή αποχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ μπορεί να κοστίσει στο γαλλικό ποδόσφαιρο πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στο νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο για την περίοδο 2024-28

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Για μένα προσωπικά, θα ήταν καλό. Η ομάδα μου είναι σίγουρο ότι θα δεχθεί λιγότερα γκολ δίχως αυτούς. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι ισχύει το ίδιο και με τους άλλους προέδρους των γαλλικών ομάδων». Ο πρόεδρος της Μονπελιέ Λοράν Νικολέν σχολίασε με τον πιο εύστοχο τρόπο την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι και την διαφαινόμενη του Κιλιάν Μπαπέ, που έχουν πολύ βαθύτερο αντίκτυπο από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Διότι, σε περίπτωση που και ο Γάλλος σούπερ σταρ αποφασίσει να αποχωρίσει από το Παρίσι, τότε δεν θα πληγεί μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ολόκληρο το γαλλικό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.

Σε μερικές εβδομάδες η γαλλική λίγκα θα καθίσει στο τραπέζι για έναν νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο για την τετραετία 2024-28 και όλοι τρέμουν, που η αποχώρηση αυτών των δύο σούπερ-σταρ μπορεί να σημαίνει πολύ μικρότερη προσφορά, επομένως πολύ λιγότερα χρήματα για όλες τις γαλλικές ομάδες.

Η φυγή του Μέσι και του Μπαπέ είναι δεδομένο ότι επηρεάζει την εμπορική δύναμη της Ligue 1 και την δημοφιλία της εκτός Γαλλίας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στις προσφορές που θα γίνουν.

Πόσο μεγάλο; Η γαλλική λίγκα περίμενε ότι θα βρει πρόταση ενός δις ευρώ για τετραετές συμβόλαιο, όμως πλέον ο πήχης των απαιτήσεων πέφτει.

Δίχως αυτούς τους δύο η ζημιά για όλες τις γαλλικές ομάδες, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ίσως και περισσότερο, ένα καταστροφικό σενάριο για την Ligue 1, που είχε πάρει τα πάνω της εσχάτως, σε όλα τα επίπεδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X