Ο Μυλωνάς έμεινε ελεύθερος από την Δρέσδη και επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο Μυλωνάς έμεινε ελεύθερος από την Δρέσδη και επιστρέφει στην Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος από την Γερμανική ομάδα και όλα δείχνουν πως θα φορέσει την φανέλα του Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς μετά από ένα χρόνο στη Γερμανία και την Δρέσδη έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του και επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην Ελλάδα και τον Δούκα.

Η Δρέσδη με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Λυπούμαστε βαθιά που ο Χρήστος μας αφήνει μετά από μόλις μία σεζόν. Ήρθε στη Δρέσδη από την Αθήνα πριν από ένα χρόνο με μεγάλες φιλοδοξίες και ήθελε να κάνει το πρώτο βήμα μαζί μας για να αποκτήσει βάση στο γερμανικό χάντμπολ. Δυστυχώς, όμως, έχει παλέψει με μεγάλο αριθμό τραυματισμών σε αυτό το διάστημα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο και για τις δύο πλευρές. Εκ μέρους ολόκληρου του συλλόγου, ευχόμαστε στον Χριστόδουλο κάθε επιτυχία για το προσωπικό του μέλλον», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Δρέσδης, Rico Göde.
Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς μετακόμισε στη Δρέσδη από την ΑΕΚ Αθηνών στην αρχή της σεζόν 2022/23 για να ενισχύσει τους Τάιγκερς. Ο «Χρήστος» έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο για την HCE στον αγώνα του DHB Cup με την TSV Bayer Dormagen στις 28 Αυγούστου 2022. Ο Μυλωνάς βρέθηκε μόνο σε 18 παιχνίδια δεύτερης κατηγορίας για τους Dresdner στο γήπεδο.
Αγαπητέ Χρήστο, σε ευχαριστούμε πολύ για τη παρουσία σου σου με τη φανέλα της HCE! Η HC Elbflorenz σου εύχεται ό,τι καλύτερο, καλή υγεία και επιτυχίες για το μέλλον. Efharistò!
καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση της Δρέσδης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X