ΑΕΚ: Παραμένει «κιτρινόμαυρος» ο Αράγια

ΑΕΚ: Παραμένει «κιτρινόμαυρος» ο Αράγια
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ θα παραμείνει για μια ακόμη σεζόν ο Λουίς Αράγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά ο Λουίς Αράγια.

Ο 25χρονος Αμερικανός περιφερειακός ανανέωσε την συνεργασία του με την «Ένωση» παραμένοντας έτσι στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας πόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λουίς Αράγια. Ο 25χρονος (07/07/1998) Αμερικανός περιφερειακός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Ο Λουίς Αράγια αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σκόρερς του ελληνικού Πρωταθλήματος, κάτι που απέδειξε τόσο στον ΟΥΚ Βόλου (2020-21), όσο και στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λουίς Αράγια μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και τη φετινή χρονιά. Έχω μεγάλο σεβασμό για το κλαμπ, το οποίο με στήριξε, και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι σε θέση τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε ένα καλό γκρουπ και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε δουλειά. Μόνο ΑΕΚ!».

Λουίς, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X