Λουτσέσκου: «Ομάδα που υποστηρίζεται από τον υπουργό Αθλητισμού προσπάθησε να μπλοκάρει τον τελικό»

Λουτσέσκου: «Ομάδα που υποστηρίζεται από τον υπουργό Αθλητισμού προσπάθησε να μπλοκάρει τον τελικό»
Photo Credits: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησαν για όσους σαμποτάρισαν τον τελικό Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, περιγράφοντας όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν μέχρι να μπουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο του άδειου Πανθεσσαλικού. Με νέες δηλώσεις του, αυτήν τη φορά στο «orangesport», ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο τι συνέβη πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, το πόσο δύσκολη ήταν η απώλεια του τροπαίου, αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Στάθηκε, ωστόσο και σε κάτι παρασκηνιακό, σχετικά με μία ομάδα, που προσπάθησε να μπλοκάρει τον τελικό: «Υπήρχαν κάποιες συμπλοκές στα παρασκήνια. Από τη μία υπήρχε μία ομάδα, που προσπάθησε να μπλοκάρει τον τελικό, με σκοπό να επιτεθεί στην ομοσπονδία και να ρίξει την ηγεσία της. Ομάδα, που υποστηρίζεται από τον υπουργό Αθλητισμού».

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου: «Δεν μπορεί να γίνει ντέρμπι με τους οπαδούς της άλλης ομάδας. Όταν για παράδειγμα παίζει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπεται να πάνε εκεί οι οπαδοί μας. Για να αποφύγουμε επεισόδια. Υπάρχει κίνδυνος σε κάθε αγώνα. Μου φαίνεται ότι τα τελευταία έξι χρόνια, τέσσερις τελικοί παίχτηκαν χωρίς θεατές, ένας ή δύο λόγω Covid και οι άλλοι επειδή ελήφθησαν αυτά τα μέτρα ασφαλείας. Δείτε τι έγινε τώρα με αυτόν τον τελικό. Ο τελικός ενός Κυπέλλου είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και της εκάστοτε χώρας. Το Κύπελλο είναι η παλαιότερη διοργάνωση στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτό πρέπει να αντιπροσωπεύει την εικόνα μιας χώρας.

Υπήρχαν κάποιες συμπλοκές στα παρασκήνια. Από τη μία υπήρχε μία ομάδα, που προσπάθησε να μπλοκάρει τον τελικό, με σκοπό να επιτεθεί στην ομοσπονδία και να ρίξει την ηγεσία της. Ομάδα, που υποστηρίζεται από τον υπουργό Αθλητισμού. Από την άλλη πλευρά ήταν η ομοσπονδία, η οποία προσπαθούσε να διοργανώσει τον τελικό, είτε στον Βόλο, είτε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Κρήτη. Παντού, αλλά απορρίφθηκε, με το επιχείρημα ότι υπήρχε πολύ υψηλός κίνδυνος σύγκρουσης και κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη. Για αυτό ξεκίνησε η ιδέα να γίνει το ματς στο εξωτερικό. Ζητήθηκε σε Κύπρο, Αγγλία, ακόμα και στην Αυστραλία, ζητήθηκε στη Ρουμανία, στην Αλβανία. Τελικά, ο δήμαρχος Βόλου δέχτηκε ότι ο τελικός θα γίνει στον Βόλο, αλλά χωρίς θεατές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν: «Ήταν μια δύσκολη, περίεργη, απογοητευτική χρονιά. Είμαι υπό την επιρροή του τελευταίου αποτελέσματος. Έπαιξα έντεκα τελικούς μεταξύ του Κυπέλλου, του Champions League στην Ασία, του Λιγκ Καπ. Έχασα τους τέσσερις, κέρδισα τους επτά, αλλά το φετινό ήταν το πιο οδυνηρό. Έχω χάσει και με έχουν κλέψει και οι διαιτητές κάποια στιγμή, αλλά αυτό που συνέβη φέτος με πλήγωσε πάρα πολύ. Ήταν ένας αγώνας, που έπρεπε να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε, γιατί δεν είχαμε το κουράγιο να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακή τύχη, χάσαμε επτά ή οκτώ μεγάλες ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα ηλίθιο γκολ, αλλά το ποδόσφαιρο, τελικά, ανταμείβει αυτούς, που είναι τολμηροί και έχουν κουράγιο. Δεν είχαμε το κουράγιο. Πονάει όταν μπορείς να κερδίσεις ένα τρόπαιο και δεν το κατακτάς. Κάποια ίχνη παραμένουν μέσα σου. Οι μέρες περνούν, η απογοήτευση θα είναι όλο και λιγότερη και προχωράμε. Περιμένουμε μια νέα σεζόν, στο ποδόσφαιρο, η ζωή κυλά γρήγορα και πρέπει να σκεφτούμε πώς θα είναι από εδώ και πέρα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X