Παναθηναϊκός: «Πρώτη» σήμερα με Ζέκα στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» σήμερα με Ζέκα στο Κορωπί
Photo Credits: INTIME

Η αρχή θα γίνει με τις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για σήμερα στο Κορωπί.

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά σήμερα για τον Παναθηναϊκό, καθώς το πρωί είναι προγραμματισμένη η πρώτη τους συγκέντρωση στο Κορωπί.

Η αρχή θα γίνει με τις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέχεια θα αρχίσει να… βγάζει το λάδι των παικτών του στο γήπεδο, με τους «πράσινους» να αναχωρούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία στις 25 Ιουνίου.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει κάποια δυνατά φιλικά εκεί και στις 10 Ιουλίου θα επιστρέψει, για να μπει στην τελική φάση της προετοιμασίας ενόψει των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Το μοναδικό νέο πρόσωπο σήμερα στο Κορωπί θα είναι ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος δεν θα μπει άμεσα στις ομαδικές προπονήσεις, καθώς θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του.

Απόντες θα είναι και οι διεθνείς, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X