Έρχεται και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Πλάθα

Έρχεται και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Πλάθα
Photo Credits: INTIME

Deal με τον Ισπανό τεχνικό, Χοάν Πλάθα που έρχεται και υπογράφει στην ΑΕΚ

Ο Χοάν Πλάθα θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και αντικαταστάτης του Ηλία Καντζούρη στον πάγκο της Ένωσης, με τις υπογραφές ανάμεσα στον Ισπανό και την Ένωση να πέφτουν αύριο ή μεθαύριο.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος ήθελε έναν σπουδαίο Ισπανό τεχνικό στον πάγκο και τα κατάφερε. Έπειτα από διαπραγματεύσεις ημερών κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με τον 60χρονο τεχνικό που έγινε πασίγνωστος ως προπονητής για τρία χρόνια της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Μάλαγα.

Έρχεται και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Πλάθα

Ο Αγγελόπουλος ήθελε από την αρχή να φέρει ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο της ΑΕΚ. Ένα όνομα που θα μπορέσει να εμπιστευθεί για το νέο porject της ΑΕΚ με άξονες το θεαματικό σύγχρονο μπάσκετ και την αξιοποίηση νέων παικτών. Έτσι έφερε τον Πλάθα που είναι ένας τεχνικός με εξαιρετικό βιογραφικό και πλούσια εμπειρία.

Ο Πλάθα έχει καθίσει στον πάγκο κορυφαίων συλλόγων, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης (2006-09), έχει καθοδηγήσει επί μία πενταετία την Ουνικάχα Μάλαγα (2013-18), ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρεάλ Μπέτις.

Έρχεται και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Πλάθα

Ο Χοάν Πλάθα Ντουράν είναι γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου του 1963 και είναι επαγγελματίας προπονητής από νεαρή ηλικία ξεκινώντας από μια σχολή μπάσκετ που ίδρυσε ενώ μπήκε στην κεντρική σκηνή με την Μπανταλόνα για να ακολουθήσει μια 25ετη περίοδος στο πιο υψηλό επίπεδο. Εκτός Ισπανίας πέρασε από τον πάγκο της Ζαλγκίρις και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης παίζοντας στην Ευρωλίγκα και με τις δύο αυτές ομάδες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X