«Πόρτα» του Μπορδαλάς στον Ολυμπιακό, μένει στη Χετάφε

«Πόρτα» του Μπορδαλάς στον Ολυμπιακό, μένει στη Χετάφε
Photo Credits: INTIME

Ο ισχυρός άνδρας της Χετάφε έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τον Μπορδαλάς να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έχει εμπιστευτεί τον Αντόνιο Κορδόν στη θέση του αθλητικού διευθυντή ώστε να βρει εκείνος τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν και όλα δείχνουν πως αυτός θα προέρχεται από την Ισπανία, με τη λίστα των υποψηφίων των ερυθρολεύκων να μικραίνει την Τρίτη (13/06) κατά ένα άτομο.

Αυτός είναι ο Χοσέ Μπορδαλάς, που βρισκόταν εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών, με τον 59χρονο προπονητή να παραμένει ωστόσο στην Χετάφε όπως επιβεβαίωσε κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Άνχελ Τόρες.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Χετάφε έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τον Μπορδαλάς να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν, αναγνωρίζοντας τη συμβολή που είχε στις επτά τελευταίες αγωνιστικές της περασμένης σεζόν για να κρατηθεί η ομάδα του στην La Liga.

Όσον αφορά στην επισημοποίηση της παραμονής Μπορδαλάς στην Χετάφε, αυτή δεν θα γίνει μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (15/06) ενώ η παρουσίασή του από τους ανθρώπους της ομάδας θα λάβει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X