Τσατάλης για τις δηλώσεις Σπόραρ: «Η αλήθεια δεν κρύβεται - Είχε το ηθικό ανάστημα και το παραδέχθηκε»

Τσατάλης για τις δηλώσεις Σπόραρ: «Η αλήθεια δεν κρύβεται - Είχε το ηθικό ανάστημα και το παραδέχθηκε»
Photo Credits: INTIME

Ο Αντραζ Σπόραρ «είχε το ηθικό ανάστημα να παραδεχθεί δημόσια» πως η ΑΕΚ ήταν πανάξια πρωταθλήτρια, γράφει ο Τάσος Τσατάλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Αντραζ Σπόραρ προστέθηκε σε αυτά των Δημήτρη Κουρμπέλη και Αϊτόρ οι οποίοι μόνοι τους αποκάλυψαν την αλήθεια για τον Παναθηναϊκό και τους λόγους που εν τέλει δεν πήραν το πρωτάθλημα παρότι ήταν μπροστά με αρκετούς βαθμούς διαφοράς και στα πλέι οφ σημείωσαν μόλια μια νίκη στην έδρα τους.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του πως η «ΑΕΚ ήταν πανάξια πρωταθλήτρια» και πως «στο φινάλε μας τελείωσε η τύχη που είχαμε όλη τη σεζόν». Μην ψάξετε όμως, αυτές τις δηλώσεις δεν θα τις βρείτε στα «ουδέτερα» Μέσα καθώς τις απέκρυψαν από παντού σαν να είναι ο Σπόραρ κάτι το απαγορευμένο. Τι φοβούντα άραγε.

Όλα τα παραπάνω υπογραμμίζε σε ανάρτησή του Επικφαλής του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ που γράφει «η αλήθεια των πρωταγωνιστών δεν μπορεί να κρυφτεί και ο Σπόραρ είχε το ηθικό ανάστημα να την παραδεχθεί δημόσια».

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη

Σε κανέναν (κυριολεκτικά!) τίτλο δεν μπήκε, στα σχετικά άρθρα.

Το βλέπεις σε τίτλο, μόνο στις ιστοσελίδες που υποστηρίζουν την ομάδα μας. Κρίμα…

Παρόλα αυτά, η αλήθεια των πρωταγωνιστών δεν μπορεί να κρυφτεί και ο Σπόραρ είχε το ηθικό ανάστημα να την παραδεχθεί δημόσια.

Με την σειρά μου λέω πως εφόσον με κάποιο τρόπο από το ίδιο ακριβώς ματς που είδαμε στο Φάληρο την προτελευταία αγωνιστική, έβγαινε ο Παναθηναϊκός νικητής και κέρδιζε και τον Άρη στο φινάλε, θα ήταν φυσικά άξιος πρωταθλητής.

Άσχετα αν προτιμούσαμε (και οι περισσότεροι ουδέτεροι το ίδιο απ’ ότι φαίνεται) το ποδόσφαιρο της δικής μας ομάδας, δεν υπάρχει ένας μόνος τρόπος για να παίξεις σωστά και να έχεις επιτυχία.

Αρκεί η μπάλα να παίζεται στα ίσια, όπως συμβαίνει στην χώρα μας από τότε που με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξασφαλίσαμε πως πρωταθλητές βγάζει το χορτάρι.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X