Ο Σπόραρ «ξεβρακώνει» την προπαγάνδα Αλαφούζου και Γιοβάνοβιτς: «Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα άξια»

Ο Σπόραρ «ξεβρακώνει» την προπαγάνδα Αλαφούζου και Γιοβάνοβιτς: «Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα άξια»
Photo Credits: INTIME

Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού μάλλον δεν ενημερώθηκε για την πάγια τακτική του συλλόγου...και είπε την αλήθεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σπόραρ είναι ο επόμενος παίκτης του Παναθηναϊκού που ανέδειξε την ανωτερότητα της ΑΕΚ!

Πρώτα ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έριξε τα «βέλη» του στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Γιάννη Αλαφούζο για την επιλογή να μην ενισχυθεί η ομάδα τους και αυτό να τους κοστίσει στην προσπάθεια που έκαναν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια βρέθηκε ο Αιτόρ, ο οποίος μιλώντας σε ελληνικά ΜΜΕ τόνισε ότι και ο Παναθηναϊκός είχε κρούσματα πριν το καλοκαιρινό παιχνίδια με την Σλάβια στη Τσεχία, παρόλα αυτά έπαιξαν κανονικά…αφού τότε δεν υπήρξε ελληνική αρχή να τους βρει τη λύση και να τους δώσει παράταση ορισμένων ημερών για να προετοιμαστούν καλύτερα.

Και τώρα ήρθε ο Αντράζ Σπόραρ να «τελειώσει» την πράσινη προπαγάνδα αναφέροντας ότι η ΑΕΚ πήρε άξια το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός έχασε μόνος του αρκετούς βαθμούς.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλοβένος επιθετικός στο «Slovenske Novice»: «Είχα μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στον Παναθηναϊκό, η πρώτη μου στην Ελλάδα. Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ στην ομάδα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα και ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που έφτασε ο σύλλογος τόσο κοντά. Ήμασταν μπροστά όλη τη σεζόν, υπήρχε μία ευφορία. Στα playoffs όμως πετάξαμε βαθμούς και χάσαμε λίγη από την τύχη μας. Η ΑΕΚ ήταν η επάξια πρωταθλήτρια. Φυσικά και υπάρχει πικρία για το ότι χάσαμε το πρωτάθλημα, αφού για εννέα μήνες ήμασταν πρώτοι. Μπορεί του χρόνου να τα καταφέρουμε».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X