Η Novileague All Star μοίρασε μοναδικά δώρα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα!

Η Novileague All Star μοίρασε μοναδικά δώρα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα!

O μεγάλος διαγωνισμός της Novibet έφτασε στο τέλος του μοιράζοντας μοναδικά δώρα στους μεγάλους νικητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του Champions League αποτέλεσε την τελευταία «στροφή» του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, Novileague All Star.

Συνολικά 8 παίκτες κατάφεραν να κάνουν το 10/10 στην αναμέτρηση της Μαν.Σίτι απέναντι στην Ίντερ και να μοιραστούν το έπαθλο των 10.000€. Από εκεί και πέρα, η 50η και τελευταία αγωνιστική της Novileague All Star ολοκληρώθηκε με 79 παίκτες να φτάνουν στο 9/10 και να κερδίζουν Free Bet, ενώ ακόμη 213 έφτασαν στο 8/10 κι έλαβαν Free Spins.

Το φινάλε του διαγωνισμού βρίσκει τον παίκτη που τερμάτισε στην κορυφή, ύστερα από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε σε όλες τις αγωνιστικές, να κάνει δικό του το μεγάλο δώρο της Novileague All Star, δηλαδή 100.000€!

Από την πρώτη έως και την τελευταία του αγωνιστική ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet δεν σταμάτησε να μοιράζει μοναδικά δώρα στους συμμετέχοντες. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 17 από τις συνολικά 50 αγωνιστικές μοιράστηκε το έπαθλο των 10.000€, κάτι που σημαίνει πως δόθηκαν 170.000€ στους παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στο «απόλυτο» (10/10) στις αγωνιστικές που κύλησαν.

Αντίστοιχα, στις 43.590€ «σταμάτησε» ο αριθμός των Free Bets που μοιράστηκαν συνολικά στους παίκτες, ενώ 17.590 ήταν ο συνολικός αριθμός των Free Spins.

Επίσης, μέσω κλήρωσης ακόμη 10 μεγάλοι νικητές που… επιβίωσαν παίζοντας και στις 50 αγωνιστικές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X