ΑΕΚ: «Ανταπόκριση στα διαρκείας από το πρώτο... δευτερόλεπτο, που ξεπερνά τις προσδοκίες - Χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο, όλοι θα εξυπηρετηθούν»

ΑΕΚ: «Ανταπόκριση στα διαρκείας από το πρώτο... δευτερόλεπτο, που ξεπερνά τις προσδοκίες - Χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο, όλοι θα εξυπηρετηθούν»
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάρτηση στο Facebook για τα εισιτήρια διαρκείας έκανε η ΑΕΚ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που έχουν εισιτήρια διαρκείας, για την ανταπόκριση. Η «Ένωση» ενημέρωσε πως γίνεται χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο και τόνισε στους οπαδούς της ΑΕΚ να κάνουν υπομονή. Επίσης η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έγραψε πως οι «Ενωσίτες» που θέλουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους θα εξυπηρετηθούν. Δείτε όσα ανέφερε η ΑΕΚ:

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την σεζόν 2023-2024. Αν κι έχει περάσει κάτι περισσότερο από μια ώρα από την στιγμή που άνοιξαν η ηλεκτρονική πλατφόρμα και το τηλεφωνικό κέντρο, αισθανόμαστε ήδη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ήδη κατόχους διαρκείας που έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τις 27/6, για την ανταπόκριση τους… από το πρώτο δεύτερόλεπτο. Ανταπόκριση που ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες για την πρώτη μέρα.
Στο τηλεφωνικό κέντρο γίνεται πραγματικά χαμός και σίγουρα αυτό σημαίνει πως σε αυτό το πρώτο διάστημα σίγουρα θα χρειαστεί και υπομονή. Όλοι οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να ανανεώσουν τηλεφωνικά θα εξυπηρετηθούν. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας!

Δείτε αναλυτικά το σχετικό ποστ:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X