Σκόραραν Γιακουμάκης και Φούντας στο Ατλάντα-DC Γιουνάιτεντ! (VIDEO)

Σκόραραν Γιακουμάκης και Φούντας στο Ατλάντα-DC Γιουνάιτεντ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονο ελληνικό χρώμα έδωσαν στην αναμέτρηση της Ατλάντα με την DC Γιουνάιτεντ ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Ταξιάρχης Φούντας

Οι δύο Έλληνες επιθετικοί, λίγο πριν ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Γαλλίας, πρωταγωνίστησαν στο μεταξύ τους… ντέρμπι σκοράροντας από ένα γκολ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε την αρχή στο 13ο λεπτό, αφού πρόλαβε την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της DC Γιουνάιτεντ, τον πέρασε και από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην κενή εστία.

H απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 27ο λεπτό, με τον Ταξιάρχη Φούντα να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα της Ατλάντα, φεύγοντας ταχύτατα στην αντεπίθεση, με τον Έλληνα στράικερ να ισοφαρίζει σε 1-1 με υπέροχο πλασέ.

Αυτός που έφυγε, ωστόσο χαμογελαστός από την Ελληνική… μάχη, ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης, αφού η Ατλάντα επικράτησε με 3-1, σκοράροντας ακόμη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει συμμετοχή στο τρίτο γκολ της ομάδας του.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X