Μπανταλόνα: «Καταδικάζουμε αυτού του είδους τη συμπεριφορά στο γήπεδο μας»

Μπανταλόνα: «Καταδικάζουμε αυτού του είδους τη συμπεριφορά στο γήπεδο μας»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσε η Μπανταλόνα για τα υβριστικά συνθήματα προς τον Γιαμπουσέλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το «break» στην έδρα της Μπανταλόνα (73-83) το βράδυ του Σαββάτου, παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα θλιβερά συνθήματα που ακούστηκαν με αποδέκτη τον Γκέρσον Γιαμπουσέλι, με τους φίλους της Μπανταλόνα να τραγουδούν εν χορώ το «δολοφόνε, δολοφόνε», με αφορμή το βίαιο χτύπημα του Γάλλου στον Ντάντε Έξουμ στο ματς με την Παρτιζάν στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή της ACB ξεκίνησε έρευνα, με την απόφαση να είναι αρκετά πιθανό να επιφέρει μεγάλη «καμπάνα» στον σύλλογο της Καταλονίας.

Θέση για όλα αυτά πήρε και η ίδια η Μπανταλόνα, με τη διοίκηση του συλλόγου να καταδικάζει και μάλιστα με έντονο ύφος την αντίδραση των οπαδών τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπανταλόνα:

«Εκφράζουμε την πλήρη αηδία μας για τις φωνές και τις προσβολές που ακούστηκαν από μέρος της κερκίδας μας σε βάρος παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Θέλουμε ακόμα να τονίσουμε, πως μόλις συνέβη το εν λόγω περιστατικό, πάρθηκαν προληπτικά μέτρα και δόθηκαν σχετικές οδηγίες ώστε το φαινόμενο να σταματήσει και να μην επαναληφθεί.

Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν συνάδει με τις αξίες μας, οι οποίες βασίζονται στο σεβασμό σε όσους συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις, τόσο στους διοργανωτές και τους διαιτητές, όσο και σε αντιπάλους και οπαδούς των ομάδων.

Τέλος, καταδικάζουμε απερίφραστα αυτού του είδους τη συμπεριφορά στις εγκαταστάσεις μας και σε όποιο γήπεδο αγωνίζονται οι ομάδες μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X