Έμεινε στο 0-0 η ΑΕΚ Β' στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της στο Σεραφείδειο

Έμεινε στο 0-0 η ΑΕΚ Β' στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της στο Σεραφείδειο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' έμεινε στο 0-0 με την Επισκοπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 0-0 έμεινε η ΑΕΚ Β’ κόντρα στην Επισκοπή στο τελευταίο της ματς στο Σεραφείδειο για φέτος.

Στο μηδέν έμειναν ΑΕΚ Β’ και Επισκοπή στο Σεραφείδειο, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για την προτελευταία αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της SL2. Οι κιτρινόμαυροι είχαν την υπεροχή σε όλο το ματς, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε και τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για τη φετινή σεζόν απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη Επισκοπή.

Η ΑΕΚ Β’ είχε το πάνω χέρι σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά το μόνο που της έλειπε ήταν το γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους κιτρινόμαυρους ήταν στο 18′ σε πλασέ του Γκολφίνου που απέκρουσε ο Ψαρράς, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Ένωση ήρθε στο 33′ όταν η μπάλα μετά την κεφαλιά του Σταμούλη σταμάτησε στο δοκάρι της Επισκοπής.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ Β’ αύξησε κι άλλο την πίεση προς την κρητική ομάδα για να βρει το γκολ της νίκης, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στο 78′ το σουτ του Γερολέμου δεν βρήκε στόχο, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Χατζηκυριάκου πέρασε μόλις άουτ με το 0-0 να διατηρείται ως το τέλος.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Κ. Σταμούλης, Τρούμπουλος, Χατζηκυριάκος, Γεωργέας, Κορομηλάς, Πάπα, Γκολφίνος, Πανεράς, Σκόνδρας, Α. Χριστόπουλος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ψαρράς, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Κούτσιας, Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης, Αραμπατζής, Σταθόπουλος, Μπερικάκης, Καφετζής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X