«Δεν αφήνει τον Λιβάι Γκαρσία η Μονπελιέ παρά τα πολλά λεφτά που ζητάει η ΑΕΚ!»

«Δεν αφήνει τον Λιβάι Γκαρσία η Μονπελιέ παρά τα πολλά λεφτά που ζητάει η ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Στην Γαλλία γράφουν ακόμα για το ενδιαφέρον της Μονπελιέ για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι σίγουρα ένα όνομα που θα απασχολήσει πολύ μέσα στο καλοκαίρι. Η σεζόν που έκανε ως σέντερ φορ πλέον ήταν μαγική, ωστόσο η ΑΕΚ δεν… καίγεται να τον πουλήσει όπως είπε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πολλές είναι οι ομάδες που τον εξετάζουν και η Μονπελιέ όχι μόνο είναι μια από αυτές, αλλά είχε κάνει και μια σημαντική προσφορά για την αγορά, η οποία και απορρίφθηκε από την Ένωση.

Σημερινό ρεπορτάζ της madeinpaillade.ouest-france, σημειώνει πως οι Γάλλοι αναζητούν δύο επιθετικούς εν όψει της νέας σεζόν και «η περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία δεν εγκαταλείπεται, αλλά το ποσό που ζητά ο ελληνικός σύλλογος είναι πολύ υψηλό».

Η ΑΕΚ έχει αρνηθεί πρόταση που έφτασε στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για τον Γκαρσία ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας δεν είναι προς πώληση. Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να έρθει μια πραγματικά μεγάλη προσφοράαα για να πουληθεί.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X