Τρελά στην Αλ Ιτιχάντ: Θέλει τον Γκουντογκάν

Τρελά στην Αλ Ιτιχάντ: Θέλει τον Γκουντογκάν
Photo Credits: INTIME

Πάνε για νέα μεγάλη μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ. Αυτή την φορά στοχεύουν τον Γκουντογκάν του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε λίγες εβδομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Ιλκάι Γκουντογκάν έχει δεχτεί πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά ενώ την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα έχει ήδη στείλει στον Γερμανό το συμβόλαιο χωρίς όμως να έχει λάβει κάποια απάντηση.

Ο 32χρονος μέσος κατέκτησε φέτος το  τρεμπλ με την Μάντσεστερ Σίτι αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στο τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και θα αναζητήσει τον επόμενο σύλλογο στην καριέρα του.

Ο Γκουντογκάν μετακόμισε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Μάντσεστερ Σίτι το 2016, αποτελώντας μία από της πρώτες μεταγραφές του Πεπ Γκουαρδιόλα στους «πολίτες». Συνολικά έκανε 304 συμμετοχές με 60 γκολ και 40 ασίστ σε διάστημα επτά ετών στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X