Η τεράστια σημασία της Συλλεκτικής Κάρτας Φίλου για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ο στόχος των 100.000!

Η τεράστια σημασία της Συλλεκτικής Κάρτας Φίλου για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ο στόχος των 100.000!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, καταγράφει τους φετινούς τίτλους και τις επιτυχίες της Μάνας ΑΕΚ, αλλά και το πώς έγιναν όλα αυτά…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκαθαρίζω ότι σήμερα θα «καταχραστώ» το προσωπικό μου blog, και θα γράψω όχι απλά ως ρεπόρτερ της ΑΕΚ εδώ και 23 χρόνια, αλλά ως κομμάτι μιας μεγάλης οικογένειας, που κάνει μια τιτάνια προσπάθεια (προφανώς με σωστά και με λάθη, με συμφωνίες και με διαφωνίες, όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια), αλλά 7Χ7 σε μέρες και 24Χ24 σε ώρες, προκειμένου να έρχονται αποτελέσματα σαν αυτά που θα αναφέρω παρακάτω και προκειμένου να αναπτύσσεται η ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις ηλικίες.

Ας μπω λοιπόν κατευθείαν στο… ψητό, χωρίς ανούσιους προλόγους. Κι ας προσπαθήσω να αναφέρω – και όχι να μετρήσω – τους τίτλους που έχει κατακτήσει φέτος και τις επιτυχίες που είχαμε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Έχουμε και λέμε:

Πρωτάθλημα στο χάντμπολ Ανδρών, Κύπελλο στο βόλεϊ Γυναικών, Πρωτάθλημα στο ράγκμπι Ανδρών, Πρωτάθλημα στο φούτσαλ Γυναικών, Κύπελλο στο φούτσαλ Ανδρών, Σούπερ Καπ στο φούτσαλ Γυναικών, Πρωτάθλημα στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση, Πρωτάθλημα στο bowling, Κύπελλο Ελλάδος ΕΠΟ ESports, Πρωτάθλημα Vintage Volley ΕΣΠΕΔΑ. Είχαμε επίσης ανόδους στην κορυφαία κατηγορία με κατάκτηση πρωταθλήματος, στο βόλεϊ Ανδρών, καθώς και στο ποδόσφαιρο Γυναικών.

Πρωτιές παντού!

Είχαμε ακόμα σε ατομικό επίπεδο, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, όπως ο Κοντοειδής στην Ξιφασκία, η Γερασιμάτου στο πινγκ πονγκ, η Καραγιάννη στον στίβο και άλλα παιδιά σε διάφορα αθλήματα. Καθώς επίσης και στην Ποδηλασία Πίστας, στην Ποδηλασία δρόμου και στο mountain bike. Βασικά, στην Ποδηλασία, αλλά και στον Υγρό Στίβο, τα μετάλλια είναι εκατοντάδες, σε πανελλήνια και τοπικά πρωταθλήματα.

Είχαμε πρωτιές και επιτυχίες στις Ακαδημίες, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος χάντμπολ στις Νεάνιδες, του πρωταθλήματος Νέων ανδρών στο πινγκ πονγκ, του πρωταθλήματος στο ατομικό Εφήβων στο πινγκ πονγκ, του πρωταθλήματος Ελλάδος στην πυγμαχία Εφήβων, του πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στις Ακαδημίες.

Η τεράστια σημασία της Συλλεκτικής Κάρτας Φίλου για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ο στόχος των 100.000!

Όπως θα διαπιστώσατε, δεν απαρίθμησα όλες τις προαναφερθείσες επιτυχίες, αφενός επειδή δεν έχει τελειώσει η σεζόν (για παράδειγμα περιμένουμε και το Κύπελλο Ελλάδος στο φούτσαλ γυναικών) και αφετέρου επειδή σίγουρα θα έχω λησμονήσει κάποιες επιτυχίες σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο Ακαδημιών. Θα τον κάνουμε άλλωστε συνολικά τον απολογισμό της χρονιάς στο επίσημο site της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάτι πρέπει να γίνεται καλά…

Αν μη τι άλλο, για να υπάρχει όλη αυτή η… κοσμογονία επιτυχιών σχεδόν σε όλα τα σπορ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κάτι πρέπει να γίνεται καλά, δεν συμφωνείτε; Τι είναι όμως αυτό που γίνεται καλά;

Πρώτον, κάποιοι άνθρωποι βάζουν τα χρήματά τους. Δεύτερον, κάποιοι άνθρωποι κάνουν εύστοχες κινήσεις, αφού στον αθλητισμό για να πετύχεις, δεν αρκούν μόνο τα χρήματα, αλλά χρειάζονται και οι σωστές επιλογές. Τρίτον, κάποιοι άνθρωποι αγαπάνε πραγματικά και με πάθος την ΑΕΚ και τρέχουν κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, ο καθένας από το πόστο του, προκειμένου να γίνεται το καλύτερο δυνατό.

Η τεράστια σημασία της Συλλεκτικής Κάρτας Φίλου για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ο στόχος των 100.000!

Και τέταρτον, για να μπορούν να συμβαίνουν τα τρία προηγούμενα, είναι η έμπρακτη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ. Που γίνεται με δύο τρόπους. Με την παρουσία όπου αγωνίζεται η ομάδα και με την Κάρτα Φίλου. Απλά και ξεκάθαρα είναι τα πράγματα. Με τις 46.500 Κάρτες Φίλου, ο κόσμος της «Ένωσης», συνέβαλλε πέρυσι σε όλες τις προαναφερθείσες επιτυχίες, καλύπτοντας ένα μόνο μέρος αλλά πάρα μα πολύ σημαντικό, από τις ανάγκες των Ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ.

Οδεύοντας προς τα 100 χρόνια της ένδοξης ιστορίας της ΑΕΚ, ο στόχος που έχει μπει είναι οι 100.000 Συλλεκτικές Κάρτες Φίλου. Το τι θα σημαίνει για τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ, εφόσον επιτευχθεί αυτός ο στόχος, είναι κάτι που δεν μπορεί, όχι να το συνειδητοποιήσει, αλλά ούτε και να το φανταστεί κανείς.

Το πόσο μεγάλη σημασία έχει για το σωματείο, το να παίρνει ας πούμε κάποιος την Προνομιακή Συλλεκτική Κάρτα Φίλου των 20 ευρώ, είναι επίσης κάτι που δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει για όλους τους ΑΕΚτζήδες του Πλανήτη, να γίνει συνείδηση, η αγορά Κάρτας Φίλου κάθε Ιούνιο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X