Μπαρτσελόνα: Κινείται για την απόκτηση του Γκιντογάν

Μπαρτσελόνα: Κινείται για την απόκτηση του Γκιντογάν
Photo Credits: INTIME

Τον Ιλκάι Γκιντογάν θέλει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν ήταν ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα σε αυτή τη θερινή περίοδο, πριν βγει από τη λίστα της ο Λιονέλ Μέσι, ωστόσο εδώ και λίγα 24ωρα η περίπτωσή του έχει άμεση προτεραιότητα.

Όπως αποκάλυψε η “Mundo Deportivo” με σημερινό της δημοσίευμα, η διοίκηση των μπλαουγκράνα θέλει όσο τίποτα άλλο να ικανοποιήσει την επιθυμία του Τσάβι, ο οποίος έχει ζητήσει τον παίκτη για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας στον άξονα, και για αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο.

Επιθυμία των Καταλανών είναι να κλείσουν μέσα στα προσεχή 24ωρα το ζήτημα και αν είναι δυνατόν να ανακοινώσουν τη μεταγραφή του 32χρονου Γερμανού διεθνούς μέσου μετά από την ολοκλήρωση του τελικού του Champions League, όπου ο ίδιος θα πάρει μέρος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Ίντερ το βράδυ του Σαββάτου (10/06, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X